cyla 07.03.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 A kwiatki sobie sama zafunduje A co? http://euroflorist.pl/plugins/_newsedit/news/58/592.jpg Pozdrawiam cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 07.03.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 A włanie...apropo tego co śie pije...to u jarka- męża - w okolicahc np jest znana perła. w krakowie dosłownie w paru miejscacj, nad morzem jak bylismy to kurcze ębowe nie schodziło wcale... Kupowalismy i kupowalismy ..a ostatniego dnia, tata mówi 3 a kobieta, "Sa tylko 2, wszystkie państow wypili " Aida się nie odzywa..........Pewnie spędziła weekend u teściów. Może nam stamtąd po "Perle" przywiezie........ Mąz Cyli. Komp mi siadl..zasilacz dokladnei i jeden komp na 3 osobym, ja mąż i 114 meisięczna córa... porażka Nie mialaam czasui przez to na fora Ale na piwo miałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 07.03.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Kurcze to jakas stronks z muzyczka, na kogo się złoscic? Mala stanela na rowne nogi i zaczela tanczyc nim wyłaczyłam..a prawie spała;) A gdybu juz ten salonik i pokoiki.... .i grilek z oiwkeim nad basenem... mrr no to zdrowko - piwko dojechało;) Moja nozka bedize się miala lepiej;) Cyla podziel sie kwaituszkami A warki to ja kiedys baaardzoe nie lubiałam za okresu jej słodkosci, teraz juz nei jest słodka moze byc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 07.03.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Aida mam dla Ciebie całkiem nowy bukiecik nawet http://www.kwiaciarnia-art.pl/gallery/tul_k.jpg POZDRAWIAM CYLA Ale nas zaraz facety pogonią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 07.03.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 O dzieki cyla, sliczny:) hehe szczegolnie jak opowiem co madrego zrobłam...zeby pod moja nieobecność nie popsuło się prawie 3/4 kg boczką wędzonego to uznałam że zrobie taką potrawe, generalnei prosta ideala wlasciwie ziemnaczkow w drobnych kosteczkach na tluszczu z boczku boczkiem cebulka przyprawami itd...Tylko , że podczas obierania ziemnaków...zjadlam calusienki podsmarzony wczesniej boczek Nie wiem co bedzie z moją waga;) No i do tego to piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 07.03.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Widocznie sama Twa obecnośc jest zbawienna dla boczku Pa Pa cyla No teraz to nas napewno pogonią chłopaki z piwnego klubu . Bo my tu o kwiatkach , boczkach i w ogóle Pozdrawiamy wszystkich piwoszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 07.03.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 nie pogonia..bo nei są tacy Przeciez przy piwie to o wszystkim można...A o piwach laskach itd teeż rozmawiac moge, no bo faceci to moze nie gadają o facetach.... Poza tym i tak ucichli więc lepiej, że chociaz o kwaitkach jest...A boczek i skwarki t moja slabosc, kurcze musze z tym walczyc Pamietam pierwsze piwo na studiach, potem drugie - tego samego wieczxoru oczywiście. Kuzyn stawiał, chyba nei wiedzial ze ja biedaczka nei zaprawiona w bojach;) Dwa rzywczyki a ja ledwo wstałam . No i ponieważ jakiś tak się złożyło że z jakiejs randki wracałam to mini dekold itd, jego dziewczyna mało go nie zabila jak go zobaczyła w jej mniemaniu z jakas "laską", no a on mnie obel]=jmowal bo nie bardzo sama rowno szłam No ale na szczesice sie wytłumaczyl i mu przebaczyła..no i to było pierwszy raz tak niekntrolowanie I prawie ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 07.03.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Boczki i skwareczki to również jedna z wielu "słabości" męża mego Mnie wstrząsa na sama widok jego smakołyków Idę spać coby jutro być pikna i świeża jak szczypioreczek na wiosne Pozdrawiam cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 07.03.2006 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 pa Cylka..narbilas mi smaka tym szczypiorkiem.. no a reszta to padla czy co? Ja to nie moge chyba sie pojawia bo od razu wszyscy znikaja;) Ja lubie ale sotatnio staram się jesc zdrowiej Nawet mam poltora słoika swierzych skwarek takich delikatnych i chrupiacych..poezja samo zdrowie prosto z wsi... I tylko zjadlam pol z tego - arek nie lubi zadnego tłuszczu u nas jest jakos odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 08.03.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 AIDZIE, NAJLEPSZEJ Z ŻON, ORAZ NASZYM BARMANKOM wszystkiego najlepszego z okazji Waszego Święta życzę ja- mąż Cyli http://www.rotfl.ltd.pl/data/media/49/200501131014510.animroseT.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 08.03.2006 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 ...iiiiiiii ja też J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 08.03.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 http://www.gophi.rotfl.pl/i/misc/bo-lodowka.jpg Za posty męża nie odpowiadam cyla ..tej czarnej to bym może pomógł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 08.03.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 No tak wszyscy sie rzucili na dzien kobiet... No i dlatego tu pusto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawomir potecki 08.03.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 No tak wszyscy sie rzucili na dzien kobiet... No i dlatego tu pusto. a ja przywiozłem troszku piwa dla naszych dziewczyn . http://www.republika.pl/slawkowo/beczki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 08.03.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 To może ja pomogę tym naszym solenizantkom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 08.03.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/h/9/7/2/15430463_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.03.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Cyla 20 na miesiąc? Tylko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 08.03.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/h/9/7/2/15430463_d.jpg Początek....kontynuacja.....dobitka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 08.03.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 To ciekawe bo mój (mąż) też stwierdził ,że to maławo jak na miesiąć!!!!! Pozdrawiam cyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 08.03.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 ...widzisz cyla ....jak byś nosiła woreczek w majteczkach to bys zrozumiała! P.S Bez urazy... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts