Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zapraszam do PIWIARNI ..... klubowej

Jerzysio

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A czy ktoś spotkał się z jedzeniem traffki z żubrówki? :D:D:D

Ja tak - podczas pewnej służbowej kolacji ze Szwedami tak im zasmakowała szarlotka, że jeden po opróźnieniu buteleczki wytrząsnął traffkę (a umordował się przy tym niemiłosiernie bo ni jak odkleić mu się nie chciała od wewnętrznej strony flaszki) podzielił się z kolegą i zjadł :D:D:D:D:D

To ja jednak pozostanę przy "Dębowym". To moje ulubione piwko od dłuższego czasu :D . A czy ktoś pamięta jeszcze smak "10,5" ?. Pozdrawiam :evil: .

Przebrnąłem przez całość... :D

A 10,5 pamiętam doskonale - moje pierwsze SERYJNE piffko :p Gdzieś jeszcze powinienem mieć kolekcjonowane kapsle z fajnymi textami na spodniej stronie, np: "16 cm do dna" :D:D:D

Ooo cyla;) chyb ze to jmąż ;) Ja uwielbiam dębowe i wole a 10,5 pamietm doskonale, faszerowali nas tam >> chętnych znaczy się na koncertach na miasteczku na Juwenaliach Krakowskich ;)

A czy ktoś spotkał się z jedzeniem traffki z żubrówki? :D:D:D

Ja tak - podczas pewnej służbowej kolacji ze Szwedami tak im zasmakowała szarlotka, że jeden po opróźnieniu buteleczki wytrząsnął traffkę (a umordował się przy tym niemiłosiernie bo ni jak odkleić mu się nie chciała od wewnętrznej strony flaszki) podzielił się z kolegą i zjadł :D:D:D:D:D

:D:D:D:D:D To musiało nieżle wyglądać :)

Dębowe mniamku, mniam.... :roll:

a Presidenta to chyba nie próbowałem ... :-?

J

President miał na etykiecie zdjęcie Janusza Rewińskiego.

To było piwo z czasów Polskiej Partii Przyjaciół Piwa.

A Dębowe jest bezsprzecznie super, ale dwa Dębowe jeszcze lepsze...

A 3...to już pozwalaj się kąpać w baltyku przy 14 stopniach i wyglądac na tyle przekonywująco, że pełno ludzi wchodzi do wody z zachwytem, ze może jest wreszcie cieplo;)

Taki upał i nikogusieńko? Siedzę sobie i tylko mi echo towarzystwa dotrzymuje :( . Pusto wszędzie, głucho wszędzie jak PUB zamknš co to będzie? :cry: Przyjaciele dalej żywo pijmy wszyscy chłodne piwo :D . Pierwszej pištce stawiam kolejkę! :wink: