Jerzysio 09.05.2006 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 ...cosik nowego, zez trawką J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurand79 11.05.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 A czy ktoś spotkał się z jedzeniem traffki z żubrówki? :D:D Ja tak - podczas pewnej służbowej kolacji ze Szwedami tak im zasmakowała szarlotka, że jeden po opróźnieniu buteleczki wytrząsnął traffkę (a umordował się przy tym niemiłosiernie bo ni jak odkleić mu się nie chciała od wewnętrznej strony flaszki) podzielił się z kolegą i zjadł :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.05.2006 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 ...znaczy się głodnym był ów Szwed ... .. no ale wracajmy do chmielowego napoju ... To co z tą trawką w piwie ? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 14.05.2006 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Koniec łykentu to jeszcze na wieczór po Tyskim proponuje.....J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 15.05.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 ...znaczy się głodnym był ów Szwed ... .. no ale wracajmy do chmielowego napoju ... To co z tą trawką w piwie ? J Ja próbowałem, żadna rewelka, może poza ceną. Wolę piwo bez udziwnień. A z piw już nie sprzedawanych jeszcze mam schowaną butelkę po piwie President. Ktoś pił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 15.05.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 heja ..nie moglam Was znalesc to co pifko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 15.05.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 To ja jednak pozostanę przy "Dębowym". To moje ulubione piwko od dłuższego czasu . A czy ktoś pamięta jeszcze smak "10,5" ?. Pozdrawiam . Przebrnąłem przez całość... A 10,5 pamiętam doskonale - moje pierwsze SERYJNE piffko Gdzieś jeszcze powinienem mieć kolekcjonowane kapsle z fajnymi textami na spodniej stronie, np: "16 cm do dna" :D:D Ooo cyla;) chyb ze to jmąż Ja uwielbiam dębowe i wole a 10,5 pamietm doskonale, faszerowali nas tam >> chętnych znaczy się na koncertach na miasteczku na Juwenaliach Krakowskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 16.05.2006 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Dębowe mniamku, mniam.... a Presidenta to chyba nie próbowałem ... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 16.05.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 A czy ktoś spotkał się z jedzeniem traffki z żubrówki? :D:D Ja tak - podczas pewnej służbowej kolacji ze Szwedami tak im zasmakowała szarlotka, że jeden po opróźnieniu buteleczki wytrząsnął traffkę (a umordował się przy tym niemiłosiernie bo ni jak odkleić mu się nie chciała od wewnętrznej strony flaszki) podzielił się z kolegą i zjadł :D:D:D:D :D:D:D:D To musiało nieżle wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 16.05.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Dębowe mniamku, mniam.... a Presidenta to chyba nie próbowałem ... J President miał na etykiecie zdjęcie Janusza Rewińskiego. To było piwo z czasów Polskiej Partii Przyjaciół Piwa. A Dębowe jest bezsprzecznie super, ale dwa Dębowe jeszcze lepsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 16.05.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Dębowe mniamku, mniam.... a Presidenta to chyba nie próbowałem ... J President miał na etykiecie zdjęcie Janusza Rewińskiego. To było piwo z czasów Polskiej Partii Przyjaciół Piwa. A Dębowe jest bezsprzecznie super, ale dwa Dębowe jeszcze lepsze... A 3...to już pozwalaj się kąpać w baltyku przy 14 stopniach i wyglądac na tyle przekonywująco, że pełno ludzi wchodzi do wody z zachwytem, ze może jest wreszcie cieplo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 17.05.2006 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 ... dobra, przebijam ....szzzzczteriiii Dębowe poooopproszemmm...J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 17.05.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 No to jedno Dębowe, coby wszystkich nie upic za bardzo;)A swoja droga zawsze był ten watek? CZy gdzies zniknal i nowy załozyliscie?Bo mało cos tych stron.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.05.2006 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 ....nie było, piwko popijano wew kawiarni, głównie rano .... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aida77 18.05.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 nie no był watek..ale myslalam ze gdzies przepadl a to ejst nowy... No to piwko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 18.05.2006 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Aida nowy image i jak zawsze piękna! Kolejka dla wszystkich! . W Łodzi otworzono Manufakturę . No to jeszcze jedna kolejka dla wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 19.05.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 I znowu sam! . A ja se po prostu gonie TYSKIE GRONIE! . Zapraszam! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 22.05.2006 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Taki upał i nikogusieńko? Siedzę sobie i tylko mi echo towarzystwa dotrzymuje . Pusto wszędzie, głucho wszędzie jak PUB zamknš co to będzie? Przyjaciele dalej żywo pijmy wszyscy chłodne piwo . Pierwszej pištce stawiam kolejkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 22.05.2006 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 A miło, miło, dziękuje i rewanżuje się także... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 23.05.2006 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 ...nie przeciwwskazań J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts