jea 27.12.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 kto sie ze mna napije? a co pijesz? bo ja żubrówkę i bardzo dobrze Co se będziesz załował Ile juz wypiłeś? Nadajesz sie jeszcze do czegoś? mało a i tak nigdy do niczego się nie nadaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.12.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 [ no i mówie d u p a i g ó w n o Marszałek Piłsudski też mówił Wprawdzie damą nie był, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.12.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 kto sie ze mna napije? a co pijesz? bo ja żubrówkę i bardzo dobrze Co se będziesz załował Ile juz wypiłeś? Nadajesz sie jeszcze do czegoś? mało a i tak nigdy do niczego się nie nadaję chcesz o tym pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 27.12.2006 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 kto sie ze mna napije? a co pijesz? bo ja żubrówkę i bardzo dobrze Co se będziesz załował Ile juz wypiłeś? Nadajesz sie jeszcze do czegoś? mało a i tak nigdy do niczego się nie nadaję chcesz o tym pogadać Żabko - Ty tutaj ????????? Dama wśród facetów pijących ten proletariacki napój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 27.12.2006 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 kto sie ze mna napije? a co pijesz? bo ja żubrówkę i bardzo dobrze Co se będziesz załował Ile juz wypiłeś? Nadajesz sie jeszcze do czegoś? mało a i tak nigdy do niczego się nie nadaję chcesz o tym pogadać Żabko - Ty tutaj ????????? Dama wśród facetów pijących ten proletariacki napój? pewnie historie znasz krótką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.12.2006 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 kto sie ze mna napije? a co pijesz? bo ja żubrówkę i bardzo dobrze Co se będziesz załował Ile juz wypiłeś? Nadajesz sie jeszcze do czegoś? mało a i tak nigdy do niczego się nie nadaję chcesz o tym pogadać Żabko - Ty tutaj ????????? Dama wśród facetów pijących ten proletariacki napój? Akeż inżynierze, PIWO to napój bogów. To ambrozja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.12.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Akeż inżynierze, PIWO to napój bogów. To ambrozja. i tak myślą nie tylko mężczyźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 28.12.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Witam po przerwie. Oglądał ktoś nową reklamę mocnego okocimia "Tylko dla Orłów"? Taką z kretem - po prostu odlot. A ja naprawdę lubię to pifko. ZPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.12.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Okocim już zawsze kojarzyć mi sie będzie z Mariolą OKOCIM spojrzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 28.12.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Okocim już zawsze kojarzyć mi sie będzie z Mariolą OKOCIM spojrzeniu To była chyba najfajniejsza reklama piwa w czasie kiedy reklama piwa była zabroniona. "Piwo mocno... bezalkoholowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 28.12.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Okocim już zawsze kojarzyć mi sie będzie z Mariolą OKOCIM spojrzeniu To była chyba najfajniejsza reklama piwa w czasie kiedy reklama piwa była zabroniona. "Piwo mocno... bezalkoholowe" Pamiętam Witam bywalców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.12.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Witaski wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 29.12.2006 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Paniom piwnym i Panom piwnym życzę wszelkiej pomyślności i pifka obfitości w nadchodzącym Nowym Roku 2007 . No to za ten Stary Rok! . No to z piwnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.12.2006 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 ... a ja dzięki Orłom wróciłem do Mocnego po paru latach i trzeba przyznać - smak odnalazłem ZPP na ten 2007 Rok J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 29.12.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Po dłuższym okresie abstynencji, witam wszystkich piwoszy! I korzystając z okazji życzę SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 29.12.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Okocim już zawsze kojarzyć mi sie będzie z Mariolą OKOCIM spojrzeniu To była chyba najfajniejsza reklama piwa w czasie kiedy reklama piwa była zabroniona. "Piwo mocno... bezalkoholowe" Pamiętam Witam bywalców Ja pamiętam jeszcze taki tekścik ....bezalkoholowe , ale buja To bodajże reklama piwa Bosman . I podobne w wymowie ...Łódka Bols Korzystając z okazji wszystkim miłośnikom złocistego z pianką , bywalcom Piwiarni i sympatykom tego przybytku najlepsze życzenia na nadchodzący Nowy Rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.12.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 ...OBY NAM CHLEBA, PIWA I ZDROWIA NIE ZABRAKŁO... SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 29.12.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 I jeszcze WTK Turystyka Konna. Podpisuję się pod życzeniami Toli, dodam tylko i mięska Szczęśliwego Nowego Roku. ZPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 30.12.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Ale piknie w naszym pubie . Cheba sie tu jaki piwny sylwester szykuje . Staropramena czas zacząć . Z Sylwestrowo-piwnym pozdrowieniem . No to Do Siego (piwnego) Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gripi 30.12.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 a ja tu wpadłem na chwilkę piwka się napić a tu dyskusje na calego i podobno jakiś Nowy Rok przychodzi , a ciekawe co On pije, a może piwa nie lubi???Ja przed chwileczką posmakowałem Kasztelańskie bo marka popularna w L. i przystepna i szata graficzna ładna.do Noworocznych Życzeń też swoje Zdrowia I Radosci na tym padole dla Wszystkich dołączam.wpadnę tu jeszcze kiedy po robocie bo słyszalem że 24/dobę otwarte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts