tomek1950 10.01.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Tomku, a to bardzo możliwe, że to moje krety, bo odpukać na działce ich nie widać, a już się zastanawiałam, gdzie te futra polazły Tolu, są u mnie Twoje zguby. Cała przestrzeń pomiedzy domem a stodołą w kopcach. Podobnie na łące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 10.01.2007 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Tomku, a to bardzo możliwe, że to moje krety, bo odpukać na działce ich nie widać, a już się zastanawiałam, gdzie te futra polazły Tolu, są u mnie Twoje zguby. Cała przestrzeń pomiedzy domem a stodołą w kopcach. Podobnie na łące. czy to będzie bardzo niegrzeczne, jeśli ich nie zechcę zabrać do siebie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.01.2007 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Tomku, a to bardzo możliwe, że to moje krety, bo odpukać na działce ich nie widać, a już się zastanawiałam, gdzie te futra polazły Tolu, są u mnie Twoje zguby. Cała przestrzeń pomiedzy domem a stodołą w kopcach. Podobnie na łące. czy to będzie bardzo niegrzeczne, jeśli ich nie zechcę zabrać do siebie??? Mnie one zupełnie nie przeszkadzają Miłe, ciche, mają ładne futerka, spulchniają glebę, wyżerają różne wstrętne robaki. Super sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 11.01.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Tomku, a to bardzo możliwe, że to moje krety, bo odpukać na działce ich nie widać, a już się zastanawiałam, gdzie te futra polazły Tolu, są u mnie Twoje zguby. Cała przestrzeń pomiedzy domem a stodołą w kopcach. Podobnie na łące. czy to będzie bardzo niegrzeczne, jeśli ich nie zechcę zabrać do siebie??? Mnie one zupełnie nie przeszkadzają Miłe, ciche, mają ładne futerka, spulchniają glebę, wyżerają różne wstrętne robaki. Super sprawa. Tylko piwa im nie dawaj, bo ze spulchniania będą nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.01.2007 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 .... tylko się pokazały, a już piwa zabrakło Skandal ! Z(bezP)P J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.01.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 .... tylko się pokazały, a już piwa zabrakło Skandal ! Z(bezP)P J a o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.01.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 .... tylko się pokazały, a już piwa zabrakło Skandal ! Z(bezP)P J Jerzy, czy stoisz, czy leżysz, to Ci się należy... http://images.google.pl/images?q=tbn:C7j4aC7L_XsjYM:http://www.mega.humor.pl/img/jak_nalezy_witac_meza.jpg powitanie na 49 setkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.01.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Tomku, a to bardzo możliwe, że to moje krety, bo odpukać na działce ich nie widać, a już się zastanawiałam, gdzie te futra polazły Tolu, są u mnie Twoje zguby. Cała przestrzeń pomiedzy domem a stodołą w kopcach. Podobnie na łące. chyba nie wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.01.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 No mogę zacząć wieczorną SPECJALizcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.01.2007 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Jea poproszę o adres tego dostawcy ..a co tam wezmę 50 l do nalewaka ... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.01.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Jerzysiu, jeszcze raz wszystkiego najlepszego z okazji 49 setkiZPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 11.01.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 A ja dzisiaj po robocie wychłeptałem pifka krocie . Ino, że sam . A co do tych futrzaków, to jakem ich poczęstował ognistym bimberkiem to dały choda do sąsiedniego ogroda . No to z piwnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.01.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 a wpuszczacie z tequillą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 12.01.2007 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Oczywiście obie będziecie mile widziane . No to z piwnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.01.2007 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 ...tylko Bonettiego zostaw w szatni J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.01.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 ...tylko Bonettiego zostaw w szatni J to jest jakiś siatkarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 12.01.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 ...tylko Bonettiego zostaw w szatni J to jest jakiś siatkarz Tego nie wiem, ale wygląda, że wypić to on może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.01.2007 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 .... się nie oglądało seriali kryminalnych .... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 12.01.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 .... się nie oglądało seriali kryminalnych .... J Sie oglądało, ale może on czasem grywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.01.2007 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Kto ? Tequilla czy Bonetti ? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts