tomek1950 30.03.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Andrzeju, zlatopramen jest doskonały, ale często kupiony w Polsce smakuje jak mocz wielbłąda chorego na nerki. Nie wiem dlaczego? Z piwnym Żubry mają nerki OK, ale ostatnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 30.03.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Nie piłem moczu wielbłąda a tym bardziej chorego na nerki , ale zazdroszczę Ci odwagi degustowania moczu wielbłąda . A może ten wielbłąd pił jakieś arabskie piwsko . No to z piwnym . PS. Nie zrażony sięgam po następną butelczynę Zlatopramena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.03.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Poczęstuję Cię jak się spotkamy. Może w maju na spotkaniu Muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 30.03.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Już się cieszę na to spotkanie . A jak posiedzimy dłużej do rana to postaram się zrewanżować moczem pawiana . A swoją drogą to na to spotkanie już się powinien szykować nasz PIWNY GURU . No to z piwnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.03.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Jak posiedzimy w wiosce do rana, to mój syn nas odbierze i po krótkim śnie będziemy dalej porównywać zalety i wady produktów różnych piwowarów u mnie. Mam nadzieję, że guru do nas dołączy jak również Michał i parę innych znawców złocistego trunku. Tola z Żubrem mile widziana . Bez żubra też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 30.03.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Wspaniale się rysuje to spotkanie . Pora zacząć trenowanie . No to chop szklankę piwa . A w kwestii formalnej czy aby na Forum nie jest nadal czas zimowy? No to z piwnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 30.03.2007 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Wspaniale się rysuje to spotkanie . Pora zacząć trenowanie . No to chop szklankę piwa . A w kwestii formalnej czy aby na Forum nie jest nadal czas zimowy? No to z piwnym . Czas musisz sobie zmienić w profilu. No to z piwnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.04.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Jak posiedzimy w wiosce do rana, to mój syn nas odbierze i po krótkim śnie będziemy dalej porównywać zalety i wady produktów różnych piwowarów u mnie. Mam nadzieję, że guru do nas dołączy jak również Michał i parę innych znawców złocistego trunku. Tola z Żubrem mile widziana . Bez żubra też nie wiem, czy nie będzie żubr bez toli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.04.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Tolu, pożywiom, uwidim. Jak mówili starożytni rzymianie.Żubrzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.04.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Dziś nie żubrzę, dziś tylko lampka wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.04.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 01.04.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Jak posiedzimy w wiosce do rana, to mój syn nas odbierze i po krótkim śnie będziemy dalej porównywać zalety i wady produktów różnych piwowarów u mnie. Mam nadzieję, że guru do nas dołączy jak również Michał i parę innych znawców złocistego trunku. Tola z Żubrem mile widziana . Bez żubra też nie wiem, czy nie będzie żubr bez toli Jak nie znajdziemy żubra bez toli to może znajdzie się z e-tolą No to z piwnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 01.04.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Z piwnym AW piwo z etolą z pianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.04.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 To ze SPECJALnym piwnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 03.04.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Strasznie tu ostatnio cicho. Chyba łyknę http://img102.imageshack.us/img102/3268/mocnefu4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 03.04.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Czasami siedzę i myślę , a czasami ino siedzę . Teraz to siedzę i się biedzę czym tą Manufakturę com się ją u Rysia przyprawił ugruntować ? No czym ? Nie widzę propozycji. No to losowanie z chłodziarki . No to z piwnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 04.04.2007 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 ...Wyśta chibbbbbbaaaaaa łostatnio to zzzzzzzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaa dużuooooooo się ploglammmmmmmówwww psssssszyrodniccccccichhhhhhh nałogląąąąąąąąąądaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sssssiemmmmmmm ,..... jakieśśśśśśśśśśśśśśśś źźźźźźubiery czy cuuuuuuuuuuuuuuśśśśśśś tylko źźźźźźźźźźźźźźźźźiuber i źźźźźźźźźźźźźźźźźiuber !!! ...a nie ma to jak WARKA !!! J ... no co, no coooooo Żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 04.04.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 a ja czasami lubie żywca na żywca ....zpp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 04.04.2007 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Tyś mi Bratem Piwnym ZPP Jerzysio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_PL 04.04.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 cześć - dotarłem i tu - troszke późno ale grunt, że trafiłem chyba zawsze zostane przy Żywcu !!! jest piwo i jest Żywiec !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts