dżempel 17.04.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 kurnia olek to ja smotnie pijam piwko a tu mamy bar!!!!!!!!!!!!!!! poprosze o zapisanie do klubu jakieś wpisowe potrzebne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 17.04.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Witamy w naszym Pubie . I nie zadawaj głupich pytań tylko stawiaj pifko . No to z piwnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 17.04.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 NO TO ZDRÓWKO!!!!!!!!!!!!!!!! STAWIAM WSZYSTKIM!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 17.04.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 To się rozumie . Jesteś przyjęty . A tak konkretnie to co stawiasz? No to z piwnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 17.04.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Mała nieścisłość -jestem kobietą. Pijam słodkie piwa ostatnio u mnie gości dooging!!!!!!!!!!! i to stawiam Nadal jestem przyjęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_PL 17.04.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Nie mnie o tym decydować, ale - żadne piwo nie jest złe, z wyjątkiem tych ciepłych, bez gazu i tych których sie nie da przełknąć (pewnie każdy ma takie). Wię pewnie zostaniesz przyjęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 17.04.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 damy mile widziane , pewna miss o tym wie...guru na pewno przyjmie do gronazpp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 17.04.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 No pewnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I przepraszam za zmianę płci ale z tekstu ni jak nie mogłem wywnioskować . Mam tylko skromną nadzieję, że mi ten nietakt wybaczysz . Ja się zrewanżuję pifkiem z nalewaka z sokiem malinowym . No to z piwnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.04.2007 03:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Witaj Dżempel w klubie. Bedziesz na spotkaniu forumowym, to napijemy sie w realu. Redakcja chyba postawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 18.04.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Witaj i czuj się dobrze. Swoją drogą założyciel wątku chyba na jakim odwyku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.04.2007 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Witaj Siostro Piwna ZPP J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.04.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 dżempel witaj człopy mamy szczęście następna kobitka ZPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 18.04.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Do kufli siostry i bracia! Ale się narobiło! Trza nam oblać Mistrzostwa Europy! Musim tera nasz Pub rychtować i jakowąś piwną drogę do niego pobudować! Nasz PIWNY GURU musi wystąpić o przydział unijnych dutków . No to z piwnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.04.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Do kufli siostry i bracia! Ale się narobiło! Trza nam oblać Mistrzostwa Europy! Musim tera nasz Pub rychtować i jakowąś piwną drogę do niego pobudować! Nasz PIWNY GURU musi wystąpić o przydział unijnych dutków . No to z piwnym . Masz rację Andrzeju, potrzebujemy srodków na budowanie. Ile cementu i innych materiałów potrzeba na wybudowanie stadionów, dróg, hoteli itp? A innych materiałów? a ilu budowlańców? Boh pomyłuj. Nie wiem, czy się cieszyć, czy płakać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.04.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 No to ZPP, co tam kosztybudowy naszych domów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 18.04.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Popyt na pifko też wzrośnie bo od tego zapału pragnienie gasić przyjdzie . Na Twoim miejscu bym w Komturii chmiel sadził i kadzie stosowne rychtował!!!! No to z piwnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.04.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Popyt na pifko też wzrośnie bo od tego zapału pragnienie gasić przyjdzie . Na Twoim miejscu bym w Komturii chmiel sadził i kadzie stosowne rychtował!!!! No to z piwnym . A ja własnie przywiozłem sadzonki... winorośli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.04.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 To trzeba będzie jakąś winiarnie otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 18.04.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Dzięki za miłe przyjęcie do klubu miłośników piwa.! Andrzejku nic się ni przejmuj,że wziołeś za faceta no bo i skąd mogłeś wiedzieć ,że pod takim nickiem ukrywa się kobiebietka lubiąca męski trunek Ogólnie to niewiem jakie są tu zwyczaje ,np.czy można zaglądać do baru bez piwka ? tak tylko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_PL 18.04.2007 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Browarek dla wszystkich. z piwnym pozdrowieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts