tola 16.08.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Ja poproszę Żubra chcesz kluczyk od browaru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.08.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Ja poproszę Żubra Świetnie się składa, bo teraz jestem w jego krainie - puszczy białowieskiej. Żubry praktycznie na wyciągnięcie ręki o, to jesteś o rzut kamieniem ode mnie ...to po żuberku...z piwnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.08.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 a ja.......szkoda się spieszyć.......... z piwnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 16.08.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 No cóż, pozostaje jeszcze ŻYWIEC. Prawie to samo Ten chyba źle ci się nie kojarzy? Ten też się źle kojarzy bo to niehumanitarny sposób łowienia ryb . Właśnie humanitarnie wytrąbiłem Heinekena . No to z piwnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.08.2007 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 No cóż, pozostaje jeszcze ŻYWIEC. Prawie to samo Ten chyba źle ci się nie kojarzy? Ten też się źle kojarzy bo to niehumanitarny sposób łowienia ryb . Właśnie humanitarnie wytrąbiłem Heinekena . No to z piwnym . a Żubra mogę strzelić ....jednego no to z piwem na wartę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 17.08.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Ja poproszę Żubra chcesz kluczyk od browaru? Ty, to masz wejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 17.08.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 i to jest ważne !! - wyjścia nie musi być ... zpp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.08.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 oprócz wejścia mam jeszcze sprawnie działające kubki smakowe zpp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 17.08.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 oprócz wejścia mam jeszcze sprawnie działające kubki smakowe zpp moje to raczej ....kufle smakowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 17.08.2007 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 oprócz wejścia mam jeszcze sprawnie działające kubki smakowe zpp Tola Ty jesteś urocza i szalona Duże dzięki, że jesteś z nami!!! No to z piwnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 18.08.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Ja poproszę Żubra Świetnie się składa, bo teraz jestem w jego krainie - puszczy białowieskiej. Żubry praktycznie na wyciągnięcie ręki o, to jesteś o rzut kamieniem ode mnie ...to po żuberku...z piwnym Widzę, że tu u was, na Podlasiu, popularny też jest czarny SPECJAL, kiedyś stajnia ELBREWERY, a teraz ŻYWIEC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.08.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Tola Ty jesteś urocza i szalona ...będę to sobie powtarzać codziennie, zaraz po przebudzeniu Duże dzięki, że jesteś z nami!!! No to z piwnym . jestem i zostanę na wieki wieków, w tak doborowym towarzystwie Braci piwnych to czysta przyjemność i istne szaleństwo No to z piwnym http://www.nutafm.com/images/news/Piweczko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.08.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 nikt nie śpiewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 22.08.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 ...jestem i zostanę na wieki wieków... http://www.nutafm.com/images/news/Piweczko.gif Nie dość, że urocza i szalona to jeszcze do tego pobożna . No to z piwnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.08.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 z piwnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 22.08.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Miło, że jesteś! Na samą myśl, że jesteśmy sami we dwoje w pustym pubie aż mi ciarki przechodzą (nie ze strachu tylko z emocji ). No to z piwnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.08.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 ...i kto tu jest szalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 22.08.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Miło, że jesteś! Na samą myśl, że jesteśmy sami we dwoje w pustym pubie aż mi ciarki przechodzą (nie ze strachu tylko z emocji ). No to z piwnym . a gdzie tam ...ja wszystko widzę ...i zamieniam wode na piwo zpp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 22.08.2007 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 To Ty coś tak jak Jezus tylko, że on wodę na wino . Znakiem tego tyż jesteś Święty . No to z piwnym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 22.08.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 do Mistrza mi daleko ... ja po prostu mając dwie szklany , jedna z wodą , druga z piwem zamieniam je miejscami i ...biore tą z piwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts