Andrzej Wilhelmi 15.02.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Cheba piekło w gębie no bo niebo w gębie to po denaturacie Osobicie wolę słabe piwa a z mocnych to tylko spirytusik destylowany. No to zdrówko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 15.02.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 To się wypisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 15.02.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 No nie........wino! Ciężkie na żołądek. Wstrętnie wygląda jak się je zwraca, itd... Tyskie ponad wszystkie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 15.02.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Kolejka dla wszystkich! Ja stawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.02.2006 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 ....i proszem uprzyjmie,.... ehhh.... zez innymi trunkamy ..... heeeppp nie przychodzić do przyzwoitego loooookalu !!! J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 15.02.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 ....bardzo przyzwoitego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 15.02.2006 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 .................... ...................... ................... ................. nnnnnnnnno ! J ..a ja sobie Wareczkę sącze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 15.02.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Z takš kompanijš lepiej w pabie piwować niż chałupę budować. Panie barman dla odmiany żywczyk dla wszystkich na mój rachunek ale trudno. No to cyk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 15.02.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 ...a .a..al..ale....j...ja....ni.....niewiem.....c..cy.....czy ...dam..je...je.....jeszcze.....ra..rade....w y p i ć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 15.02.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Za dużo kujesz w tej skale i nie mów, że to epitafium. We się w garć, razem damy radę. No to po szklaneczce Lecha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 15.02.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Moim skromnym zdaniem nie ma PIWa złego jest jedynie dobre i bardzo dobrea tak na marginesie spraw zechcę się pochwalić , że razem z długoletnią grupą przyjaciół raz w roku robimy sobie tzw. płukanie nerek t.j w ściśle określonym terminie wynajmujemy sobie kilka domków w ośrodku PAPu nad zalewem zegrzyskim i prze trzy dni tylko kiełbaska i piwo , piwo i piwo żadnego alkoholu innej postaci i tak w tym roku będzie XV tzw. piknik piwny acha mamy też swojego piwnego prezesa , ktrego co roku zwalamy ze stanowiska a on jak feniksw następnym roku się odradza i jest fajniusio - pozdrófko dla wszystkich smakoszy brovca / puszkowcy - są w odstawce !! / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 15.02.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Czy można się dosiąść. Dla wszystkich kolejkę proszę. Przepijemy babci domek śliczny dom publiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 15.02.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Przybywaj, przybywaj zapraszamy! Taaaaaaaaaaaki burdelik z tradycjami musi niele kosztować Cheba będziesz nam musiał cał rok stawiać Panie barman na konto tego zacnego GOCIA prosimy kilka kolejek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buziaczek 16.02.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Czemu mnie po 8 piwach boli głowa i bebechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DARIO2 16.02.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Czemu mnie po 8 piwach boli głowa i bebechy WITAM ......bo nie wypiłeś dziewiątego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 16.02.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Po osmiu piwach, to nie dość, że ledwo wychodzę, to i tak wychodzę, bo w toalecie zostawiam więcej pieniędzy niż to co zapłaciłem za ten zacny trunek. Nie ma chyba nic gorszego niż płatne toaletu w PUB- ach!!!!! To pozdrawiam wszystkich piwoszy. Lecę "na siku". Mąż Cyli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asz 16.02.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Hej Jak będziecie w takim tempie te kufle opróżniać, to browary nie nadšżš z produkcjš Dla równowagi zamieszczam fotkę z trzeciego dnia fermentacji burzliwej mojego Alta http://img231.imageshack.us/img231/513/s40101980ys.jpg Estetów uspokajam, że te nieapetyczne zielonkawe "có" na pianie to pozostałoci chmielu, które przy dalszej obróbce zostanš usunięte. Pozdrawiam. No to chlup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 16.02.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Dobrze ,że uspokoiłeś, bo pierwsze skojarzenie niekoniecznie jest pozytywne . A swoją drogą co to za wynalazek????? Pozdrawiam- mąż Cyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 16.02.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Jak się na to patrzy to od razu trzeba się napić Proponuję dla odmiany PALM. No to cyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buziaczek 16.02.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Kiedyś z kumplami jechaliśmy do Turcji autobusem(byłem młody i mogłem) kupiliśmy w Rumuni 100 szampanów bo nie było co kupić i wypiliśmy je przez noc!!!!!!!!!Problem był z moczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts