Jerzysio 05.10.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 jw DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUŻO ZA SZYBKO !J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 05.10.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Jechała jeszcze za wolno i zamiast sięw porę wycofać brnęła dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 05.10.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 ...bo może myślała, że prowadzi ... samolotke !??J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 05.10.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 A czy to była jazda w stylu klasycznym czy w stylu dowolnym? Bo motylkowym to chyba na pewno nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.10.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 to była jazda "siekierką" - szybko na dno żeby jeździć tak szybko, to trzeba nie mieć ani rozumu, ani mozliwości logicznego myslenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 05.10.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Ciekawe czy mając zawiasy można być w kadrze?Bo pardąsik, ale prokurator ma cosik długi ten przebieg myślowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 05.10.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Bo pardąsik, ale prokurator ma cosik długi ten przebieg myślowy. Oj tak.... Gupio jakoś, cy cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 09.10.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 A wracając do tematu - równiez popieram jazdę na światłach cąły rok. Przejąłem ten nawyk z motocykla (jadąc motocyklem - to obowiązek) ale myślę, że mi to nie zaszkodzi, a raczej tylko pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojave 11.10.2005 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 ja tez jestem za tzn. za światłami cały rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 11.10.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 światła: obowiązkowo cały rok... jeżdże mniejszymi drogami, gdy drzewa rosna gesto po obu stronach drogi to w srodku dnia w lecie ledwo widac samochody z naprzeciwka bez swiatel... swoja droga z tego co pamietam w PL byla kiedys proba wprowadzenia nakazu jazdy na swiatlach caly rok... ale ktos ukrecil sprawie łeb ... (może związek blacharzy i grabarzy ) Otylia: w tym naszym popiep... kraju sa rowni i rowniejsi .. jakbym normalny 20kilku latek spowodowal taki wypadek to a) mialby juz na glowie prokuratora b) wszystkie wiadomosci by trabily jak to mlody duren jechal 150-200 bezmyslnie i w ogole o gupocie i nieodpowiedzilanosci mlodego pokolenia a tutaj jest biadolenie nad zdrowiem psychicznym naszej gwiazdy .... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarzyna kulpinska 11.10.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 A we mnie moj mezczyzna wyrobil ten nawyk jazdy caly rok na swiatlach (dzieki Skarbie ) i rzeczywiscie teraz to juz odruch Pawlowa tak jak pasy.Mnie widza i ja widze. Co do Otylii - popieram teze - rowni i rowniejsi. O zdrowie psychiczne sportsmenki sie nie martwie, bo jakie zdrowie - rzeby tak jezdzic to juz trzeba byc niezle popieprzonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts