mlk 21.11.2005 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Cześć! długo się rozglądałem i ostatecznie kupiłem w firmie Eko-transie: poza tym że samochód im się nieźle zakopał obok mnie , to wszystko przeszło gładko, więc polecam Muszę je teraz tylko podłączyć i zakopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 14.03.2006 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Podnoszę wątek. Jak tylko zejdą mrozy muszę sobie taki przybytek sprawić. Czy ktoś brał kompleksową usługę: kopanie, osadzenie szamba, podłączenie do rury kanalizacyjnej, zakopanie, itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 14.03.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Podnoszę wątek. Jak tylko zejdą mrozy muszę sobie taki przybytek sprawić. Czy ktoś brał kompleksową usługę: kopanie, osadzenie szamba, podłączenie do rury kanalizacyjnej, zakopanie, itp? Rafał, a nie myslałe o POS . Nam w przeliczeniu (porównanie kilku ofert na szamba i POS) POS wyszła prawie w tej samej cenie. . Papierologie załatwiła firma , w ciagu kilku godzin zrobili, zamontowali i jest. Róznica cenowa wyniosła chyba 500zł. Jak cos to pisz, podam namiary - firma z Białołeki. Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 14.03.2006 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Podnoszę wątek. Jak tylko zejdą mrozy muszę sobie taki przybytek sprawić. Czy ktoś brał kompleksową usługę: kopanie, osadzenie szamba, podłączenie do rury kanalizacyjnej, zakopanie, itp? Rafał, a nie myslałe o POS . Nam w przeliczeniu (porównanie kilku ofert na szamba i POS) POS wyszła prawie w tej samej cenie. . Papierologie załatwiła firma , w ciagu kilku godzin zrobili, zamontowali i jest. Róznica cenowa wyniosła chyba 500zł. Jak cos to pisz, podam namiary - firma z Białołeki. Pozdrawiam, KasiaR A jakie to POS? Drenażowe czy bez? Ja mam małą działkę, więc drenaże się nie zmieszczą. Ile czasu trwa papierologia? Jaki w sumie koszt wyszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 14.03.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Podnoszę wątek. Jak tylko zejdą mrozy muszę sobie taki przybytek sprawić. Czy ktoś brał kompleksową usługę: kopanie, osadzenie szamba, podłączenie do rury kanalizacyjnej, zakopanie, itp? Rafał, a nie myslałe o POS . Nam w przeliczeniu (porównanie kilku ofert na szamba i POS) POS wyszła prawie w tej samej cenie. . Papierologie załatwiła firma , w ciagu kilku godzin zrobili, zamontowali i jest. Róznica cenowa wyniosła chyba 500zł. Jak cos to pisz, podam namiary - firma z Białołeki. Pozdrawiam, KasiaR A jakie to POS? Drenażowe czy bez? Ja mam małą działkę, więc drenaże się nie zmieszczą. Ile czasu trwa papierologia? Jaki w sumie koszt wyszedł? wysłałam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 15.03.2006 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Z POSu to raczej nic u mnie nie wyjdzie.Więc nadal poszukuję szamba. Prośba o namiary, zwłaszcza firmy realizujące montaż kompleksowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 15.03.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2006 Z POSu to raczej nic u mnie nie wyjdzie. Więc nadal poszukuję szamba. Prośba o namiary, zwłaszcza firmy realizujące montaż kompleksowo. Rafał9, a pytałes juz w tej firmie (od naszego POS) o szamba. Wydaje mi sie ,że oni też robiš SZAMBA. namiary: http://www.wid-bud.pl/kontakt.htm Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalisko2 13.03.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Ja zrezygnowałam z SAŁEXPOLU - i okazuje się że bardzo trafna decyzją !!!!!!! - nigdy więcej doczynienia z takimi ludźmi - bardzo polecam natomiast (juz polecanego na forum) Pana Piotra Porzyczkę z Radomia, do mnie dojechał pod Warszawę, więc wchodzi w rachubę cała polska. Cena brutto za szambo dwukomorowe ze wszystkim (z VAT i dodozem też) to 3000 zł. Telefon 602758460. Naprawdę polecam Dorota ja też mam bardzo złe doświadczenia z Sałexpolem, konkretnie właścicielem (Paweł Sałkiewicz, Owadów) Odradzam wszystkim jakiegokolwiek kontaktu z tą firmą. Moje szambo niestety również ciekło i to straszliwie, trzeba było odkopywać i uszczelniać te genialne szczeliny na piankę, tzn wydłubyuwać piankę i wciskać tam klej do glazury, a po zimie i roztopach jak grunt trochę tąpnął - lepiej nie mówić, bloki przesunęły się o centrymetr i g.... wypłynęło. Okazało się, że konstrukcja bloków powinna być na zakładkę, a tutaj nic takiego nie było, szczelina między blokami na 2-3 cm, (bo nie chciało im się obcinać drutów) i wypełniona pianką. Jak wam ktoś kiedykolwiek takie kity będzie strzelał, że pianka jest do uszczelniania zbiorników z g... gdzie jest ciśnienie i odczyn bynajmniej nieobojętny, to lepiej z miejsca zmnieńcie firmę. Ja czekałem aż mi to poprawią, oczywiście się nie doczekałem. Przez telefon nie da sie załatwić nic. Lepiej zróbcie sobie szambo na zamówienie, okazuje się że wychodzi podobnie albo nawet taniej, a jakość - nieporównywalna. Sałexpol to oszuści - żdaen wykonawca mnie tak nie wnerwił jak ta cała firma. Wszystkim to radzę, z kilometra omijajcie tan adres. Jak usłyszycie, że zbiornik jest z owadowa, to miejcie się na bacznośći. Pozdrawienia z Radomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 19.03.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Jak w temacie. Mozecie kogos polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 27.10.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Czy może mi ktoś wyjaśnić jaki jest sens montowania szamba dwukomorowego zamiast jedno komorowego? Znalazłem takie coś, http://www.salexpol.pilickanet.pl/images/sz12.jpg ale nadal nie rozumiem zasadności wydawania większej kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorczyca81 29.10.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 Witam. A może jest ktoś kto jest zainteresowany przydomowymi oczyszczalniami domowymi. To ciekawa alternatywa dla szamba. Koszt takiej oczyszczalni wraz z montażem to ok. 5000 PLN z czego połowe można dostać od gminy lub funduszu ochrony środowiska.szczegóły 0 696 38 38 56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 28.11.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 ooo,ciekawa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula_mario 11.05.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 O!!! ja też szukam taniego szamba na max 2 lata tak przynajmniej obiecują, że w tym czasie powstanie kanalizacja. Proszę o namiary na producentów, dystrybutorów okolice Wielkopolski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hugo26 16.01.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 O!!! ja też szukam taniego szamba na max 2 lata tak przynajmniej obiecują, że w tym czasie powstanie kanalizacja. Proszę o namiary na producentów, dystrybutorów okolice Wielkopolski! równeiż przyłączam sie do prośby, woj lubuskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRJDomańscy 05.02.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 My z woj. śląskiego. Szukamy dobrego i taniego szamba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 07.02.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Ja również się dołącze,dobre i w miarę tanio woj.lubelskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soxi 1975 28.04.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Ludzie nie kupujcie szamba z firmy Sałexpol. Kupiłem od nich szambo które po zasypaniu zawaliło się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lua 12.05.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe i Usługowe "SAŁEXPOL"Paweł SałkiewiczOwadów 2226-631 Jastrzębia My również nie polecamy tej firmy!!! Trzymajcie się od nich z daleka!!! Opis tego co się stało u nas wrzucałam już jako ostrzeżenie na muratora ale zrobię to ponownie. Byliśmy dziś u Rzecznika Praw Konsumenta ze wszytkimi dokumentami i dowodami - będzie pilotował sprawę w sądzie. A tu Opis:Szambo betonowe które zakupilismy w firmie Sałexpol - to mega porażka!!! Masa kłopotów, stracone pieniądze i nieprzespane noce z nerwów. W kwietniu 2009 r. zostało przywiezione do nas szambo z firmy Sałexpol. Po umieszczeniu przez tę firmę w dole, pękło, rozkruszyło się zwyczajnie, zawaliło. Wg nich jest to beton zbrojony B20, śmiechu warte!!! Ten beton kruszy się w rękach! Następnego dnia mój mąż zadzwonił do firmy Sałexpol na telefon komórkowy szefa. Po przedstawieniu sprawy usłyszał od rozmówcy "może powie pan to jeszcze mojej matce?" oraz "na miejscu szefa obiłbym ci jeszcze mordę". Był to numer telefonu szefa tej firmy, który prawdopodobnie podszywa się pod pracowników, a już w swoim własnym imieniu kłamał nas, groził nam i bluźnił. Po trzech tygodniach szarpaniny, koniec. Sprawa ląduje w sądzie. Nie damy się zastraszyć!!!!!!! Wyobraźcie sobie co byłoby gdyby to szambo zawaliło się kiedy indziej, a w tym miejscu w którym miało być zakopane stałaby moja 4-letnia córka??? Jakby się to skończyło??? Gdyby kawał ciężkiego betonu ją przywalił??? W tym szambie bezpośrednio przed zawaleniem się był pracownik, młody chłopak, malował je od środka produktem wodoszczelnym. Włos nam się jeży na głowie co mogłoby się wydażyć gdyby nie odrobina szczęścia w całej tej porażce. To szambo które sprzedała nam firma Sałexpol jest niebezpieczne dla zdrowia i życia ludzkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazy 22.05.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Witam, ja rowniez szukam szamba okolice Trójmiasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal0712 21.02.2010 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Też szukam szamba - województwo łódzkie. Jakie wybrać, które najlepsze, jakie są ceny wraz z montażem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts