Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szambo - szukam taniego i dobrego

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 66
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Osobiscie nie polecam firmy TransBet z Radomia

opisze cala sytuacje

Dzwonie do Pana wlasciciela, przepraszam na Pana trzeba jeszcze miec troche kultury

Umawiam zakup szamba

cena itp.

zamawiam transport indywidualny (nie laczony z innym szambem w podobne miejsce) 170 km dojazd platny w obydwie strony 2,5zl za km

umawiamy sie na godzine 12-13

przychodzi dzien dostawy

godzina 11:40 przyjezdza koparka poglebic wykop, bylo juz 2m potrzebne 3m

czekamy do godziny 13 szamba nie ma

dzwonie do goscia ktory mieni sie wlascicielem firmy

ten ze nie ma go w firmie, wipisal delegacje i mialo byc o 12-13

godzina 15 dzwonie niestety nie odbiera, godzina 15:05 telefon wylaczony

godzina 15:30 dzwoni kierowca, na moje podpuszczajace pytanie czy to transport laczony, odpowiada ze tak (umowilismy sie na transport indywidulany z wlascicielem, na podana godzine i platny indywidulanie 2x170km x 2,5zl za km), kierowca mowi ze bedzie za 40 minut

godzina 16:30 przyjezdza szambo

koparka byla od 12stej, czakala bo wykop sie zawalal

12:00 - 16:00

telefon do wlasciciela, odebral

propozycja ze opusci z ceny 250zl i to z wielka laska, bo przeciez to on jest panem i wladca, wielkim biznesmenem

i ze jak to mam pretensje ze umowilismy sie na 12-13 a jest 16:30

i to ze oszukal mnie, mial byc transport indywidualny, niestety nie byl (ocenil to, podwiezlismy tylko male szambko do konstantynowa, i co z tego) i jak moge zadac wiecej niz 250zl platnosci mniej, transport laczony kosztowalby mnie okolo 400-500zl a indywidualny prawie 900, nie dosc ze mijal sie z prawda to jeszcze wielka pretensja

z wielkiej lachy opuscil 450zl

ktore przekazalem panu od koparki ktory wzial 600zl

czyli serdecznie nie polecam

Trans Bet Radom

cwaniak i tyle

moglem wziasc transport laczony ktory kosztowalby z 400-500zl

i wyszloby prawie na to samo

ps. niech ten cwaniak dziekuje ze ma takich sympatycznych pracownikow, bo inaczej nie wiem czy z takim chamskim podejsciem prowadzilby ta firme, chodz konkurencja nie spi a ten cwaniaczek chyba kolo 50tki zyje jeszcze w czasach komuny

• 2 months później...
Witam

Osobiscie nie polecam firmy TransBet z Radomia

opisze cala sytuacje

Dzwonie do Pana wlasciciela, przepraszam na Pana trzeba jeszcze miec troche kultury

Umawiam zakup szamba

cena itp.

zamawiam transport indywidualny (nie laczony z innym szambem w podobne miejsce) 170 km dojazd platny w obydwie strony 2,5zl za km

umawiamy sie na godzine 12-13

przychodzi dzien dostawy

godzina 11:40 przyjezdza koparka poglebic wykop, bylo juz 2m potrzebne 3m

czekamy do godziny 13 szamba nie ma

dzwonie do goscia ktory mieni sie wlascicielem firmy

ten ze nie ma go w firmie, wipisal delegacje i mialo byc o 12-13

godzina 15 dzwonie niestety nie odbiera, godzina 15:05 telefon wylaczony

godzina 15:30 dzwoni kierowca, na moje podpuszczajace pytanie czy to transport laczony, odpowiada ze tak (umowilismy sie na transport indywidulany z wlascicielem, na podana godzine i platny indywidulanie 2x170km x 2,5zl za km), kierowca mowi ze bedzie za 40 minut

godzina 16:30 przyjezdza szambo

koparka byla od 12stej, czakala bo wykop sie zawalal

12:00 - 16:00

telefon do wlasciciela, odebral

propozycja ze opusci z ceny 250zl i to z wielka laska, bo przeciez to on jest panem i wladca, wielkim biznesmenem

i ze jak to mam pretensje ze umowilismy sie na 12-13 a jest 16:30

i to ze oszukal mnie, mial byc transport indywidualny, niestety nie byl (ocenil to, podwiezlismy tylko male szambko do konstantynowa, i co z tego) i jak moge zadac wiecej niz 250zl platnosci mniej, transport laczony kosztowalby mnie okolo 400-500zl a indywidualny prawie 900, nie dosc ze mijal sie z prawda to jeszcze wielka pretensja

z wielkiej lachy opuscil 450zl

ktore przekazalem panu od koparki ktory wzial 600zl

czyli serdecznie nie polecam

Trans Bet Radom

cwaniak i tyle

moglem wziasc transport laczony ktory kosztowalby z 400-500zl

i wyszloby prawie na to samo

ps. niech ten cwaniak dziekuje ze ma takich sympatycznych pracownikow, bo inaczej nie wiem czy z takim chamskim podejsciem prowadzilby ta firme, chodz konkurencja nie spi a ten cwaniaczek chyba kolo 50tki zyje jeszcze w czasach komuny

Witam.

Dla sprawiedliwości muszę powiedzieć, że ja zamówiłem szambo od tej firmy TransBet z Radmia i dzisiaj mi zamontowali. Jestem bardzo zadowolony. Terminowość super. Byliśmy umówieni na 12.00 byli na miejscu wcześniej. Co do jakości z wyglądu i z tego jak robiliśmy otwory wynika że dobra jakość. Czas pokaże jak się sprawują. Generalnie jestem zadowolony z całej relacji z tą firmą od momentu zamówienia do montażu.

Pozdrawiam

Karim

• 3 months później...
  • 2 years później...

OSTRZEGAM! Państwa przed świńską* firmą* która nazywa się "EKO-TRANS" K. Janas. M.Żaczek* Wielogóra , 26-600 Jedlińsk ul. Warszawska 70

a sprzedają szamba na allegro jako szamba z atestem szczelne ( to robi wrażenie), ludzie dają się nabrać między innymi ja się dałam nabrać, ponieważ na stronie internetowej firmy są tylko pozytywne komentarze ale widać że się już zestarzały a negatywnych komentarzy między innymi mojego wpisu nie zamieszczą.

Ja po zakupie szamba w lecie ubiegłego roku i montażu przez pracowników tejże świńskiej firmy nie wprowadziłam się do nowego domu do tej pory, dlatego mam najlepszy obraz tego jakie te szamba są szczelne, bo gdybym zaczęła używać od razu to nawet bym nie wiedziała dlaczego muszę tak często zamawiać wóz asenizacyjny, a tym czasem sprawa się rypła na wiosnę zaglądam z ciekawości do szamba a tam jest 3/4 szamba wody. Dzwonimy z reklamacją do właściciela firmy, ten trochę zakłopotany prosi o przesłanie zdjęć, co zrobiłam jak najszybciej i przesłałam zdjęcia e-mailem z reklamacją. Za parę dni otrzymuję odpowiedź telefonicznie, że z ich strony wszystko zostało wykonane dobrze, a na zdjęciu wyrażnie widać przeciek nawet już zarudziały, ponieważ nie został dobrze uszczelniony komin włazowy, ale świńska firma nie uzna absolutnie reklamacji i koniec tematu.

Proszę o kontakt osoby które może miały kontakt z tą firmą i też mają podobny problem bo myślę że nie tylko ja jestem jedynym przypadkiem, lub mają doświadczenie w celu założenia sprawy sądowej tej nieuczciwej świńskiej firmie, żeby ją wyeliminować z rynku, może konkurencja pomoże.

Proszę pisać na e-mail: [email protected]*

Pozdrawiam:

Ewa Wnuk

• 1 month później...
  • 3 months później...
Witam, Chciałabym wszystkich ostrzec przed tą firmą. P.P.H.U "Gryz-bet" Mateusz Gryza Klwaty 13, 26-660 Jedlińsk tel. 505 644 490 tel. 514-210-557 Złodzieje i oszuści. Zamontowali mi szambo 12 000 litrów, na drugi dzień szambo pełne wody. Brak jakiego kolwiek kontaktu z właścicielami. Po kilkunastu telefonach w końcu się skontaktowałam. Zbywali mnie tygodniami że coś z tym zrobią. Do tej pory mam pełne szambo wody. Pieniądze wyrzucone w błoto. NAPRAWDĘ NIE POLECAM TEJ FIRMY