amex123 28.08.2010 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 W internecie istnieje wiele serwisów ogłoszeniowych, więc nie powinniście mieć takich problemów... Oferty konkretnie odnośnie regionów, cen oraz innymi informacjami znajdziecie spokojnie na szamba.biz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grabek129 10.09.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 WitamOsobiscie nie polecam firmy TransBet z Radomiaopisze cala sytuacje Dzwonie do Pana wlasciciela, przepraszam na Pana trzeba jeszcze miec troche kulturyUmawiam zakup szambacena itp.zamawiam transport indywidualny (nie laczony z innym szambem w podobne miejsce) 170 km dojazd platny w obydwie strony 2,5zl za km umawiamy sie na godzine 12-13 przychodzi dzien dostawygodzina 11:40 przyjezdza koparka poglebic wykop, bylo juz 2m potrzebne 3mczekamy do godziny 13 szamba nie madzwonie do goscia ktory mieni sie wlascicielem firmyten ze nie ma go w firmie, wipisal delegacje i mialo byc o 12-13godzina 15 dzwonie niestety nie odbiera, godzina 15:05 telefon wylaczonygodzina 15:30 dzwoni kierowca, na moje podpuszczajace pytanie czy to transport laczony, odpowiada ze tak (umowilismy sie na transport indywidulany z wlascicielem, na podana godzine i platny indywidulanie 2x170km x 2,5zl za km), kierowca mowi ze bedzie za 40 minutgodzina 16:30 przyjezdza szambokoparka byla od 12stej, czakala bo wykop sie zawalal12:00 - 16:00telefon do wlasciciela, odebralpropozycja ze opusci z ceny 250zl i to z wielka laska, bo przeciez to on jest panem i wladca, wielkim biznesmenem i ze jak to mam pretensje ze umowilismy sie na 12-13 a jest 16:30 i to ze oszukal mnie, mial byc transport indywidualny, niestety nie byl (ocenil to, podwiezlismy tylko male szambko do konstantynowa, i co z tego) i jak moge zadac wiecej niz 250zl platnosci mniej, transport laczony kosztowalby mnie okolo 400-500zl a indywidualny prawie 900, nie dosc ze mijal sie z prawda to jeszcze wielka pretensja z wielkiej lachy opuscil 450zl ktore przekazalem panu od koparki ktory wzial 600zl czyli serdecznie nie polecamTrans Bet Radomcwaniak i tyle moglem wziasc transport laczony ktory kosztowalby z 400-500zli wyszloby prawie na to samo ps. niech ten cwaniak dziekuje ze ma takich sympatycznych pracownikow, bo inaczej nie wiem czy z takim chamskim podejsciem prowadzilby ta firme, chodz konkurencja nie spi a ten cwaniaczek chyba kolo 50tki zyje jeszcze w czasach komuny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonkakarim 09.12.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Witam Osobiscie nie polecam firmy TransBet z Radomia opisze cala sytuacje Dzwonie do Pana wlasciciela, przepraszam na Pana trzeba jeszcze miec troche kultury Umawiam zakup szamba cena itp. zamawiam transport indywidualny (nie laczony z innym szambem w podobne miejsce) 170 km dojazd platny w obydwie strony 2,5zl za km umawiamy sie na godzine 12-13 przychodzi dzien dostawy godzina 11:40 przyjezdza koparka poglebic wykop, bylo juz 2m potrzebne 3m czekamy do godziny 13 szamba nie ma dzwonie do goscia ktory mieni sie wlascicielem firmy ten ze nie ma go w firmie, wipisal delegacje i mialo byc o 12-13 godzina 15 dzwonie niestety nie odbiera, godzina 15:05 telefon wylaczony godzina 15:30 dzwoni kierowca, na moje podpuszczajace pytanie czy to transport laczony, odpowiada ze tak (umowilismy sie na transport indywidulany z wlascicielem, na podana godzine i platny indywidulanie 2x170km x 2,5zl za km), kierowca mowi ze bedzie za 40 minut godzina 16:30 przyjezdza szambo koparka byla od 12stej, czakala bo wykop sie zawalal 12:00 - 16:00 telefon do wlasciciela, odebral propozycja ze opusci z ceny 250zl i to z wielka laska, bo przeciez to on jest panem i wladca, wielkim biznesmenem i ze jak to mam pretensje ze umowilismy sie na 12-13 a jest 16:30 i to ze oszukal mnie, mial byc transport indywidualny, niestety nie byl (ocenil to, podwiezlismy tylko male szambko do konstantynowa, i co z tego) i jak moge zadac wiecej niz 250zl platnosci mniej, transport laczony kosztowalby mnie okolo 400-500zl a indywidualny prawie 900, nie dosc ze mijal sie z prawda to jeszcze wielka pretensja z wielkiej lachy opuscil 450zl ktore przekazalem panu od koparki ktory wzial 600zl czyli serdecznie nie polecam Trans Bet Radom cwaniak i tyle moglem wziasc transport laczony ktory kosztowalby z 400-500zl i wyszloby prawie na to samo ps. niech ten cwaniak dziekuje ze ma takich sympatycznych pracownikow, bo inaczej nie wiem czy z takim chamskim podejsciem prowadzilby ta firme, chodz konkurencja nie spi a ten cwaniaczek chyba kolo 50tki zyje jeszcze w czasach komuny Witam. Dla sprawiedliwości muszę powiedzieć, że ja zamówiłem szambo od tej firmy TransBet z Radmia i dzisiaj mi zamontowali. Jestem bardzo zadowolony. Terminowość super. Byliśmy umówieni na 12.00 byli na miejscu wcześniej. Co do jakości z wyglądu i z tego jak robiliśmy otwory wynika że dobra jakość. Czas pokaże jak się sprawują. Generalnie jestem zadowolony z całej relacji z tą firmą od momentu zamówienia do montażu. Pozdrawiam Karim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grabek129 22.03.2011 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 a mieliscie umowiony transport laczony czy indywidualny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewka61 02.06.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 OSTRZEGAM! Państwa przed świńską* firmą* która nazywa się "EKO-TRANS" K. Janas. M.Żaczek* Wielogóra , 26-600 Jedlińsk ul. Warszawska 70 a sprzedają szamba na allegro jako szamba z atestem szczelne ( to robi wrażenie), ludzie dają się nabrać między innymi ja się dałam nabrać, ponieważ na stronie internetowej firmy są tylko pozytywne komentarze ale widać że się już zestarzały a negatywnych komentarzy między innymi mojego wpisu nie zamieszczą.Ja po zakupie szamba w lecie ubiegłego roku i montażu przez pracowników tejże świńskiej firmy nie wprowadziłam się do nowego domu do tej pory, dlatego mam najlepszy obraz tego jakie te szamba są szczelne, bo gdybym zaczęła używać od razu to nawet bym nie wiedziała dlaczego muszę tak często zamawiać wóz asenizacyjny, a tym czasem sprawa się rypła na wiosnę zaglądam z ciekawości do szamba a tam jest 3/4 szamba wody. Dzwonimy z reklamacją do właściciela firmy, ten trochę zakłopotany prosi o przesłanie zdjęć, co zrobiłam jak najszybciej i przesłałam zdjęcia e-mailem z reklamacją. Za parę dni otrzymuję odpowiedź telefonicznie, że z ich strony wszystko zostało wykonane dobrze, a na zdjęciu wyrażnie widać przeciek nawet już zarudziały, ponieważ nie został dobrze uszczelniony komin włazowy, ale świńska firma nie uzna absolutnie reklamacji i koniec tematu. Proszę o kontakt osoby które może miały kontakt z tą firmą i też mają podobny problem bo myślę że nie tylko ja jestem jedynym przypadkiem, lub mają doświadczenie w celu założenia sprawy sądowej tej nieuczciwej świńskiej firmie, żeby ją wyeliminować z rynku, może konkurencja pomoże.Proszę pisać na e-mail: [email protected]* Pozdrawiam:Ewa Wnuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia i Sew 28.07.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Też szukam szamba - województwo pomorskie. Jakie wybrać, które najlepsze, jakie są ceny wraz z montażem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonatrawa 05.11.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Witam, Chciałabym wszystkich ostrzec przed tą firmą. P.P.H.U "Gryz-bet" Mateusz Gryza Klwaty 13, 26-660 Jedlińsk tel. 505 644 490 tel. 514-210-557 Złodzieje i oszuści. Zamontowali mi szambo 12 000 litrów, na drugi dzień szambo pełne wody. Brak jakiego kolwiek kontaktu z właścicielami. Po kilkunastu telefonach w końcu się skontaktowałam. Zbywali mnie tygodniami że coś z tym zrobią. Do tej pory mam pełne szambo wody. Pieniądze wyrzucone w błoto. NAPRAWDĘ NIE POLECAM TEJ FIRMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts