marcenka 30.09.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 mam pytanie iloe płaciliście za brame wjazdową na posesję .Zamierzam zakupić bramę 4,5 m przesuwną z automatem.Dodatykowo jeszcze do zrobienia jest furtka. Z góry dziękuję za wskazówki pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.09.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Marcenko za zrobienie bramy wjazdowej, 3 furtek i kilku przesel pod ogrodzenie z drewna - 3900. Co prawda nie wiem czy to jest dobra cena... wlasnie to probuje sprawdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 30.09.2005 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 My myślimy o bramie z kształtek metalowych , furtce również (normalne o przeroju kwadratu) . Drewno jest dość niestabilnym materiałem i dlatego go nie wybraliśmy, może to mieć wpływ na pracę mechanizmu otwierającego (dodam że brama bedzie przesuwna). Sprawdź to zanim się zdecydujesz na takie rozwiązanie. Przęsła metalowe zawsze scalają konstrukcję. Nam dali jakąś wstępną cene 3000 zł za bramę z napędem, teraz sprawdzamy jak to sie ma do cen rynkowych (nie chcielibyśmy przepłacić , zapewne jak wszyscy na tym forum) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts