PiotrPoz26 30.09.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Witam Mam przed soba wykonczenie mieszkanka (50m2). Obecnie wybieram ekipe do tego celu. Chodzi o wykonczenie "pod klucz" - wykonanie nastepujacyh rzeczy: -> postawienie 2 scianek GK (dlugosc miedzy 2-3 metry kazda)-> polozenie podlog (deska barlinecka)-> montaz parapetow (drewniane)-> montaz drzwi wejsciowych i wewnetrznych-> polozenie kafli w lazience (wymiary pomieszczenia 2.4mx1.80m)-> wykonanie "bialego montazu" w lazience + armatury-> polozenie kafli na balkonie-> zalozenie gniazdek, montaz lamp-> malowanie-> wykonanie sufitu podwieszanego w lazience I tutaj uwaga: chcialbym miec jedna ekipe, ktora wykona to wszystko (chce uniknac sytuacji kiedy jeden fachowiec przychodzi i psuje to co poprzednik zrobil). Rozmawialem wstepnie z jedna ekipa i szef powiedzial mi, ze to mniej wiecej 100PLN od metra za sama robocizne (czyli 5000PLN) w moim wypadku. Nie chcialbym "wtopic" i dac zbyt duzo. Czy ktos orientuje sie moze ile ww usluga srednio kosztuje? Czy znacie kogos godnego polecenia? Dodam jeszcze,ze mieszkanko mam w Poznaniu i ekipa bedzie z tych okolic. Pozdrawiam serdecznie,Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts