Daroll 30.09.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Jak Wam wyszło to okno w Jadalni? Czy okno macie w całości? otwierane czy nie? No i na ile Wam wycenili to okno? Ja wprawdzie nie buduje poli ,ale mam projekt oparty na poli i wlasnie takie okno w jadalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 01.10.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Chodzi Ci o wykusz?Czy to wielkie okna w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 01.10.2005 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 chodzi mi właśnie o ten wykusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.10.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 W wykuszu mam dwa otwierane okna po bokach a w środku fix czyli jedną,nieruchomą taflę.Pomiędzy bocznymi a fixem są tylko drewniane słupki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 03.10.2005 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Ja tez bym tak chciala tylko że te środkowe okno ma wymiar 2.85 a boczne 90 i tego dużego okna nie chcą mi zrobić w całosci , może dlatego ze okna nie będą z drzewa ? Wybralismy firme Eurokolor ( znajomy ma fabryke i mamy spory upust ) masz moze jakies zdjecia domu? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 04.10.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Mam w salonie fix ok.270*170.Musiałem go zmniejszyć do 260*170 aby otrzymać gwarancję na szybę.285 to dużo.Ale w drewnie bez problemu do wykonania.Pozostaje kwestia gwarancji.Zdjęć nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 04.10.2005 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Dzięki , my chyba jednak podzielimy to okno na 4 części ,boję się własnie tego ze nie dają na tak duże okno gwarancji. Szkoda że nie masz zdjęć, ale może kiedyś zobaczę Twój domek mam w Radomiu rodzinke i to dość sporą. Pozdr Beata żona Darolla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 05.10.2005 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Efekt tak wielkiej tafli szkła jest wspaniały.Zastanów się nad zmniejszeniem okna do ok.260cm(aby dostać gwarancję).Oczywiście zapraszam do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 05.10.2005 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Zmniejszyć nie da rady bo wykusz juz zrobiony teraz robią dach, okna będziemy wstawiać na wiosne zobaczymy moze do tego czasu jeszcze coś wymyślimy?? pozdrawiam Beata żona Darolla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts