pyzia 16.12.2002 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 Hej Misza Czy dostałaś mojego maila na priva bo martwi mnie brak odzewu - jakoś tak raźniej mi było wiedząc, że mam budowlanego nauczyciela i przewodnika ...? daj znać please pozdrowionka pyzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misza 16.12.2002 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 cześć Pyzia, na privie od paru dni nic nowego Czasem na priva wiadomości nie dochodzą, w razie czego pisz na mój adres mailowy. Pozdrawiam Twój Budowlany Nauczyciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyzia 16.12.2002 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 Zaraz spróbuję przekierować mojego maila Dzięki za odzew - dziś będę spać spokojnie poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts