Sonika 03.07.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Jak to nie mogłaś się zalogować i nic nie mówiłaś tyle miesięcy . A nie trzeba było mnie się zapytać, przecież bym Ci powiedziała jak to się robi . Fajnie, że masz już ogrodzenie - uffff i że kostka się robi i ogródek i w ogóle. To teraz czekam na zdjęcia i proszę się nie wykręcać deszczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 04.07.2007 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 wczoraj nic nie udało się wrzucić, photocite coś odmawia mi posłuszeństwa. Ale spróbuję teraz: jak widać wszędzie totalny bałagan: http://mpb1971.photosite.com/~photos/tn/181_1024.ts1183479086000.jpg http://mpb1971.photosite.com/~photos/tn/182_1024.ts1183479233000.jpg http://mpb1971.photosite.com/~photos/tn/180_1024.ts1183479256000.jpg i znów nie mogę wklejać dalej, może następnym razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.07.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Gohna co to za kostka? ślicznie się prezentujeZauroczyła mnie ta kręta ścieżka przed domem i te duże kamienie, rewelacja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.07.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Gohna, pięknie Ogródek nabiera kształtów, już widać jego charakter. Piękny, naturalny kolor kostki i te okrąglaśne, jasne otoczaki, z pewnością ładnie się wkomponują w zieleń na rabatach. Wklejaj zdjęcia, będę kibicować, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 05.07.2007 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Gohna co to za kostka? ślicznie się prezentuje Zauroczyła mnie ta kręta ścieżka przed domem i te duże kamienie, rewelacja ! Monka, ta kostka to Nostalit Bruk-Betu, kolor: multigran orzechowy i multigran miodowy z taką lekką posypką. Na poprzedniej stronce są zdjęcia ze strony producenta. Niestety okazało się w trakcie układania, że wśród tych kostek nie ma w ogóle trapezów, w związku z tym musiałam zrezygnować ze wzorów (czyt. okręgów) na podjeździe, a i fale na chodniczku są ze sporymi szparami. Ale co tam, nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 05.07.2007 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Gohna, pięknie Ogródek nabiera kształtów, już widać jego charakter. Piękny, naturalny kolor kostki i te okrąglaśne, jasne otoczaki, z pewnością ładnie się wkomponują w zieleń na rabatach. Wklejaj zdjęcia, będę kibicować, pozdrawiam Tolu, jak mi miło, że zajrzałaś do mnie. Zapraszam częściej i liczę na kibicowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 05.07.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Gohna ogród fajnie zaczyna sie prezentować w moim guście delikatnie zaczynasz, subtelnie..bardzo mi się podoba...gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 06.07.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Gohna, ale się u Ciebie pozmieniało, w końcu będzie ogrodzenie , zapowiada się super, a ogród też pomalutku i będzie cudo, bardzo podoba mi się wokół domu i tarasu i ta ścieżka kręta, bardzo takie lubię pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamieniczka 19.07.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Bardzo piękny, gustowny dom i śliczny ogród. Mam pytanie w kwestii balustrady (i Twoja i teściów bardzo mi się podoba ) - czy robił Ci ją ktoś z okolic Krakowa ? Jesli tak, byłabym Ci bardzo wdzięczna za namiary na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.07.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Wreszcie dotarłam do Ciebie Gohna. Kostkowe wygibasy super i bardzo fajne masz te otoczaki. I jeszcze bardzo podoba mi się pomysł z tymi białymi kamyczkami. Gohna załóż konto na innym serwerze, bo photosite już nie działa, a we wrześniu wszystkie zdjęcia znikną. Może na http://www.fotosik.pl ?? Czekamy na ciąg dalszy ogródkowych zdjęć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 19.07.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Nie no fantastic!!! Zauroczyło mnie... wszystko: kostka, kręte alejki i fajne te kamyczki wokół domu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 20.07.2007 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Bardzo piękny, gustowny dom i śliczny ogród. Mam pytanie w kwestii balustrady (i Twoja i teściów bardzo mi się podoba ) - czy robił Ci ją ktoś z okolic Krakowa ? Jesli tak, byłabym Ci bardzo wdzięczna za namiary na priva. cieszę się, że Ci się podoba. Niestety nie mam dobrych wiadomości , pan od balustrad moich jest spod Radomia a teściów spod Białegostoku... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 20.07.2007 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Gohna załóż konto na innym serwerze, bo photosite już nie działa, a we wrześniu wszystkie zdjęcia znikną. Może na http://www.fotosik.pl ?? Czekamy na ciąg dalszy ogródkowych zdjęć . dzięki Sonika za informację, przekleję zdjęcia do fotosika. Obiecuję zdjęcia ogródka niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 20.07.2007 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Nie no fantastic!!! Zauroczyło mnie... wszystko: kostka, kręte alejki i fajne te kamyczki wokół domu!! miło , mnie się też podoba napiszę nieskromnie . Ale mam nadzieję, że kiedyś będzie jeszcze ładniej... Kiedy porosną drzewa (których jeszcze nie posadziłam), zazieleni się trawa (której jeszcze nie posiałam), zakwitną wiosenne kwiaty (?), i zalśni w słońcu woda ze stawu, rozrzucana drobnymi promyczkami z fontanny... Ufff, to chyba piątek się odzywa... już się obudziłam z marzeń. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 20.07.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 mpb1971 temat ogrodowy na czasie bardzo fajnie przemyślane, harmonia i ład. będzie bajkowo gdy (...) porosną drzewa (których jeszcze nie posadziłam), zazieleni się trawa (której jeszcze nie posiałam), zakwitną wiosenne kwiaty (...) więc działaj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.07.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 [ Kiedy porosną drzewa (których jeszcze nie posadziłam), zazieleni się trawa (której jeszcze nie posiałam), zakwitną wiosenne kwiaty (?), i zalśni w słońcu woda ze stawu, rozrzucana drobnymi promyczkami z fontanny... Ufff, to chyba piątek się odzywa... już się obudziłam z marzeń. Ja też się rozmarzyłam Gohna , a przy fontannie i stawie szczególnie, bo taki upał, że hej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.09.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Nie no fantastic!!! Zauroczyło mnie... wszystko: kostka, kręte alejki i fajne te kamyczki wokół domu!! miło , mnie się też podoba napiszę nieskromnie . Ale mam nadzieję, że kiedyś będzie jeszcze ładniej... Kiedy porosną drzewa (których jeszcze nie posadziłam), zazieleni się trawa (której jeszcze nie posiałam), zakwitną wiosenne kwiaty (?), i zalśni w słońcu woda ze stawu, rozrzucana drobnymi promyczkami z fontanny... Ufff, to chyba piątek się odzywa... już się obudziłam z marzeń. pozdrawiam Witaj Gohna i jak tam sprawy ogródkowe się mają? Co posadziłaś nowego? Proszę zaraz się pochwalić zdjęciowo oczywiście. A masz już trawkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 13.09.2007 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Hej Soniczko, na Ciebie zawsze można liczyć dobra kobieto . Znów wyciągnęłaś mnie z czeluści zapomnianych stron forumowych. Melduję posłusznie: trawa posiana (i dosiewana), posadzone nowe krzewy, zrobiona skarpa z drugiej strony domu. Teraz w zasadzie czekam na: 1. pierwsze koszenie (mam nadzieję już niedługo) 2. dostawę podkładów kolejowych (w najbliższy poniedziałek) 3. więcej kasy na drzewa do ogrodu (perspektyw brak) 4. a przede wszystkim na wiosnę, żeby zobaczyć, jak wszystko się rozrasta... a zdjęcia... jakoś nie mogę zaprzyjaźnić się z fotosikiem, ale obiecuję w wolnej chwili poświęcić mu troszkę czasu. Może jeszcze w tym tygodniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 13.09.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Gohna, koniecznie wklejaj zdjęcia poszło coś na priv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 14.09.2007 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Próba generalna: http://images21.fotosik.pl/419/353a971ab63dc286med.jpg majowe krokusy z Doliny Chochołowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts