Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MAHONIA mpb1971

Recommended Posts

• Odpowiedzi 441
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ale tak ogólnie to jesteś zadowolony z krona :roll: :roll:

Na twoim dachu prezentuje sie znakomicie 8) 8)

Ja myślę o kronie brązowym tylko nie widziałam go na żywo :-? no i mój dach jest zwykły dwuspadowy :-? czy na takim też kron będzie tak szlachetnie wyglądał jak na twoim :roll: :roll: :roll:

U ciebie jest cudnie 8) w sodku i na zewnątrz 8)

Andrzejka, dziękuję :oops: :oops: :oops: . Bardzo miło czytać takie słowa. Niedługo wkleję zdjęcia z pomalowanymi ścianami w pokoikach, specjalnie wzięłam urlop, żeby móc to zrobić.

Kron jest rzeczywiście bardzo ładny. Moi teściowie położyli też krona tylko zielonego. Wygląda bardzo fajnie. Jeśli chciałabyś zobaczyć mogę wrzucić zdjęcia.

No jasne ze bym chciałabym zobaczyć i tego zielonego krona i twoje pomalowane pokoje 8)

Mbp twoj dom to moim zdaniem sama wyrafinowana elegancja ale z miłą nutką ciepła 8) :wink:

Bardzo mi sie podoba 8)

Pod wpływem twoich zdjęć zaczynam sie zastanawiac nad porzuceniem brązu na dachu na rzecz grafitu :-? :-?

Zawsze dachy grafitowe wydawały mi sie ponure i smutne a u ciebie jest ok i super wygląda.

Myslałam, ze do brązowych okien- o takich marzę -będzie wyglądał nieciekawie a u ciebie jest dowód, ze nie.

Pozdrawiam i dzięki 8)

No i czekam na zdjęcia 8)

zielony Kron na dachu moich teściów:

Wygląda rewelacyjnie. Niestety zdjęcia robione były wczesnym rankiem i nie oddają pełnego uroku.

Widziałam dziś w drodze do pracy brązową blachodachówkę. Wygląda też świetnie. Efekt końcowy zależy od tego jakie bedziesz miała okna i tynk zewnętrzny.

:p :p :p :p

Jeja jaki cudny ten dach 8) Zresztą cały dom wygląda super.

Dziekuję ci bardzo za te fotki Mbp 8)

Może uda mi się zobaczyć krona na dachu na żywo mam dostać namiary na takie dachy :-?

Ale po tych fotkach jestem pewna że to kron i tylko on będzie na moim dachu 8) tylko ten zielony :roll: :roll: zbiłaś mi teraz ćwieka :-?

Pozdrawiam i dzięki wielkie 8)

Gohna, no i jak postępy? Gdzie aktualne zdjęcia?

Luśka postępy na razie są niewielkie. Kasa się skurczyła do minimum, więc sami malujemy ściany. Mój Pietrek układa panele w małym pokoiku. Od środy dopiero wchodzi glazurnik ( juz drugi, ale bez żony i dziecka :wink: ). Jak już coś będzie konkretnego widać, to wkleję zdjęcia. Acha i zamówiłam meble kuchenne i mam nadzieję w tym tygodniu sprzęt AGD ( rewelacyjne ceny, polecam kontakt w razie potrzeby )