mpb1971 28.02.2006 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Gohna, oglądam sobie po raz enty Twoją balustradę i mam pytanie - czy zadecydowałaś już w jakim kolorze będzie pochwyt? Mamy w sumie podobne kolory i ciekawa jestem co wybierzesz? Ja sobie jakiś tam kolor wybrałam , małż twierdzi co innego, a Ty? Sonika, to dziwne, ale przestałam myśleć o zmianie koloru pochwytów na ciemny. Wydaje mi się, że dzięki naturalnemu kolorowi drewna sprawiają wrażenie lżejszych, więc na razie będą takie jak na zdjęciach. Może kiedyś... Ciekawa jestem co Ty wybrałaś ? a jaki pomysł ma Twój małż a w ogóle to jakie będą u Was balustrady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.03.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Gohna, to dokładnie tak jak mówi mój małż. Ja chcę w kolorze drzwi, ale może rzeczywiście dać jasną, tak jak Ty masz? Myślałam, że dwa różne kolory drewna obok siebie będą źle wyglądać. Wychodzi jednak na to, że jest OK - jak zwykle same dylematy . Cieszę się, że się odezwałaś, bardzo wołałam..... . Ja o ogródku też zaczynam myśleć, ale baaardzo cichutko. Pozdrawiam serdecznie Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.04.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Gohna - ile płaciłaś za zrobienie ogrodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartar 03.04.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 http://mpb1971.photosite.com/~photos/tn/219_348.ts1131397726000.jpg Dom śliczny Bardzo ładnie wykończone belki, też musimy jeszcze swoje wykończyć, jak wyglada łączenienie z regipsem? daliście jakąś listewkę? Jakiej firmy jest ten komplet wypoczynkowy? coś takiego właśnie szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 03.04.2006 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 Gohna - ile płaciłaś za zrobienie ogrodzenia? Maluszku ale u nas nie ma ogrodzenia, chyba, że chodzi ci o ten kawałek betonowy ? bartar belki wyglądają ładnie, ale tylko z daleka... , na szczęście nikt z bliska ich nie ogląda. Nie dawaliśmy przy łączeniach żadnych listewek - wygląda średnio ale tylko my wiemy o tym . Niestety nazwy kompletu ani producenta nie pamiętam. Kupiliśmy go ładnych parę lat temu w sklepie meblowym na Okęciu, na przeciw Agaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.04.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Gohna - ile płaciłaś za zrobienie ogrodzenia? Maluszku ale u nas nie ma ogrodzenia, chyba, że chodzi ci o ten kawałek betonowy ? a Whisper mówił, że podmurówkę robił u Ciebie ten sam gostek co u niego tynki. A toś my się dogadali Fakt chodzi mi o podmurówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 04.04.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Gohna - ile płaciłaś za zrobienie ogrodzenia? Maluszku ale u nas nie ma ogrodzenia, chyba, że chodzi ci o ten kawałek betonowy ? a Whisper mówił, że podmurówkę robił u Ciebie ten sam gostek co u niego tynki. A toś my się dogadali Fakt chodzi mi o podmurówkę. To nie u Mpb tylko u jej teściów i nie podmurówkę tylko ogrodzenie... No i od tynków ale zewnętrznych. Czyli Lenin. Aleśmy się dogadali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.04.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 Gohna - ile płaciłaś za zrobienie ogrodzenia? Maluszku ale u nas nie ma ogrodzenia, chyba, że chodzi ci o ten kawałek betonowy ? a Whisper mówił, że podmurówkę robił u Ciebie ten sam gostek co u niego tynki. A toś my się dogadali Fakt chodzi mi o podmurówkę. To nie u Mpb tylko u jej teściów i nie podmurówkę tylko ogrodzenie... No i od tynków ale zewnętrznych. Czyli Lenin. Aleśmy się dogadali no przecież mówiłam o tynkach prawda No i dobrze pamietam, że jakoś tak przy ogrodzeniu wspominałeś o Mbp tylko jakoś tak wyleciało mi z pamięci, że chodziło o jej teściów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 05.04.2006 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 Gohna - ile płaciłaś za zrobienie ogrodzenia? Maluszku ale u nas nie ma ogrodzenia, chyba, że chodzi ci o ten kawałek betonowy ? a Whisper mówił, że podmurówkę robił u Ciebie ten sam gostek co u niego tynki. A toś my się dogadali Fakt chodzi mi o podmurówkę. To nie u Mpb tylko u jej teściów i nie podmurówkę tylko ogrodzenie... No i od tynków ale zewnętrznych. Czyli Lenin. Aleśmy się dogadali no przecież mówiłam o tynkach prawda No i dobrze pamietam, że jakoś tak przy ogrodzeniu wspominałeś o Mbp tylko jakoś tak wyleciało mi z pamięci, że chodziło o jej teściów ale robił tylko część ( Lenin ) a zasadnicze ogrodzenie robił jakis " przechodni" ukrainiec, którey już w zeszłym roku potroił swoje ceny... Aleście się dogadali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.04.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Gohna, wiem że pogoda nadal pod psem, ale chyba nie zapadłaś znowu w sen zimowy . Jak tam prace ogródkowe, masz już jakieś osiągnięcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 12.04.2006 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 ech Sonika, nie zapominasz o mnie, to miło. Rozmawiałam z kilkoma projektantami ogrodów, z jednym się spotkałam - z naszego forum ( po pierwszej wymianie maili okazało się, że to znajomy z dawnych czasów ). I na razie nie wiem co robić... Projekt ogrodu kosztuje 2 tys. za te środki mogłabym przygotować teren, pod ogród . Sama jeszcze nie wiem, otaczam się fachową prasą, przeglądam forum... Z wykształcenia jestem w końcu ogrodnikiem , więc może zajmę się tym sama. No a jeśli sama, to powinnam iść na urlop, którego na pewno teraz nie dostanę... i tak kólko się zamyka i zaczynam myśleć od początku Na pewno sukcesywnie będę wrzucała fotki, bez względu czy będzie to efekt pracy własnej, czy zupełnie odwrotnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.04.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Pewnie, że nie zapominam . Gohna, jeśli z Ciebie taki fachowiec, to po co Ci projektant ? Przecież sama zaprojektujesz sobie ogród i myślę że jest to najlepsze rozwiązanie, bo wiedzę masz, wiesz jakie roślinki chcesz mieć, co się nadaje a co nie, jakie są warunki, a że trwać to będzie trochę dłużej to nic. Czekam w takim razie na fotki i daj znać jak Ci idzie. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 13.04.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Bardzo ładny dom , super duża przestrzeń . Mam pytanie jak duży jest wiatrołap, tzn. chciałabym wiedzieć jaka jest głównie szerokość. A te piękne wejściowe drzwi to jakiej firmy i jaką mają szerokość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.04.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Gohna, http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/2140_348.ts1144943098578.jpg pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.04.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Gohna, przyjmij ode mnie życzenia WESOŁYCH ŚWIĄT http://srodziemie.sfan.pl/grafiki/teksty/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.04.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://www.bizz.pl/kartki/nowe/images/wielkanoc/wielkanoc104.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 14.04.2006 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Sonika, Tola, Zelijka dzięki za życzenia.Dla wszystkich życzę Wesołych, pełnych ciepła Świąt Wielkanocnych http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1400.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 14.04.2006 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Bardzo ładny dom , super duża przestrzeń . Mam pytanie jak duży jest wiatrołap, tzn. chciałabym wiedzieć jaka jest głównie szerokość. A te piękne wejściowe drzwi to jakiej firmy i jaką mają szerokość. Aga, jak wymierzę wiatrołap zaraz dam znać, a drzwi są zamawiane przez punkt w Pruszkowie ale niestety nie pamiętam jakiego producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 14.04.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Dobrze poczekam. Te drzwi są naprawdę Ładne, ale Pruszków to dla mnie za daleko. No chyba, że jakiś znany producent, co ma siedzibę i u nas. Pozdrawiam i Życzę Zdrowych i Spokojnych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.04.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Wesołego świętowaniaudanego polewaniapogody słonecznejradości koniecznejhttp://img138.imageshack.us/img138/2143/kurczakid7ut.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts