seledynka 30.09.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Matyldo co mam zrobić?? Mam jaśniutki zieleń w łazience kupiłam do tego fugi które wyszły na dużo ciemniejsze od kafelek mi sie to nie podoba Już po fakcie? Tak ma być? Jestem wkurzona mam zamiar jutro powiedzieć mojemu fachowcowi by zrobił mi próbke tej fugi i pojade do castoramy porównać z fugą którą oni wystawili jako wzór kolorystyczny.Bo ja jestem pewna że nie wybrałam tak ciemnej Ale nawet jak sobie udowodnie to co z tego? Moge to jakoś zmienić? Prosze pomóżcie jeszcze łazienka nie skończona a ja wpadłam w doła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 30.09.2005 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Martka w swoim dzienniku opisywała jak fugi wydłubywała Poczytaj , fajna lektura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts