acca5 01.10.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Czy ktoś z szanownych forumowiczow zetknął się lub ma dachówke włóknisto-cementowa firmy euronit lub uniprodekstr http://www.euronit.plhttp://www.uniprodek.com wyglada fajnie ale jak sie sprawuje i jak wyglada po latach, tego nie wiem.Czy jest lepsza niz blachodachowka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tunia 01.10.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 mamy euronita rok na dachu, póki co sprawuje się ok, nic nie ciekło, nie spadło, dach wciąż wygląda jak nowy:) kolor brąz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 01.10.2005 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 euronit produkuje czysto cementowe dachowki i włóknisto-cementowe chodzi mi o te drugą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 01.10.2005 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 moze jednak ktos cos wie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 01.10.2005 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 02.10.2005 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 dalej nikt nic nie wie . Interesuje mnie czy trzeba deskowac dach zanim się ja położy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Audi 02.10.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Cóż, takiej dachówki nie znam.Na moim dachu jest karpiówka.Położona była w roku 1938 (tak, tak !!)Przełożyłem ją w 2001 - pytanie: ile lat była nieruszana ??Dokupiłem do przełożenia tylko ok.200 szt - wiadomo, przy przekładaniu coś tam zawsze pęknie.Poza tym jest to lekka dachówka.Ciekawe ile wytrzymają te nowoczesne ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 05.10.2005 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Wyglada na to ,że nikt nie zna tej dachówki, a już sie napaliłam, że może jest lepsza od blachy. takie coś pośredniego między dachowką a blachodachówką. Szkoda, jak nikt nie zna to oznacza tylko,że nie warto się nią interesować. Kosztuje połowę ceny dachowki ceramicznej i jest o połowe lżejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 05.10.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 No przecież decyzję już podjołeś. Na forum szukałeś potwierdzenia swojej TEZY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 05.10.2005 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 decyzji nie podjęłam, w dalszym ciagu interesuje mnie doswiadczenie wlasne forumowiczow, skoro nikt czegoś takiego nie ma i nie zna to oznacza ,ze jest to nic nie warte. zamykam temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts