mitka 01.10.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 witam kolejny raz:)schody w moim nowym mieszkaniu sa lekko strome i pomyslalm ze dobrym rozwiazaniem beda schody krecone ,i tutaj moje pytanie czy takie schody sa praktyczniejsze przy dzieciach -czy znacie w miare tanie firmy produkujace schody -na co zwracac uwage i generalnei wszelkie informacje beda dla mnie cenne:)z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona_b 06.10.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 myślę, że schody to schody i nieważne czy "normalne" czy kręcone. Niebezpieczeństwo dla dziecka chyba takie samo. Kiedyś widziałam w jednym mieszkaniu takie kręcone schody i nie wiem czy tylko one były takie felerne czy wszystkie kręcone takie są, ale były STROME i jak się po nich szło to miało się wrażenie, że się "kiwają". Nie wiem, czy były źle przymocowane, czy co, ale pomyslałam sobie, że nigdy nie chciałabym mieć takich schodów. A tak wogóle, to może lepiej pomyśleć o blokadach na schody, tzn. o takich "bramkach", czy "furtkach"... Pozdrawiam, Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitka 09.10.2005 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Witam dziekuej za odpowiedz zgadzam sie ze schody stanowia duze niebezpieczenistwo dla dzieci takwiec takie rzeczy jak bramki zabezpieczajace mamy juz w planach niestety bez schodow nei bedziemy mogli zyc i musza byc a chodzi mi o jak najmniejsze zuzycie powierzchni dlatego schody krecone wydawaly mi sie najlepsza opcja na zajecie jak najmniejszej powierzchni miedzy poziomami:) chyab ze jeste jakies rozwiazanei schodow zabiegow ktore moglabym wykorzystac dziekuej za pomoc ) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona_b 10.10.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 może zgłoś się do jakiejś firmy robiącej schody. Oni pewnie mają różne pomysły i propozycje. Może akurat coś ci podpowiedzą. Tylko nie decyduj się na pierwszą lepszą propozycję. Spróbuj w kilku firmach, będziesz mieć rozeznanie w cenach i może któraś z propozycji wyda ci się ciekawsza niż "pierwsza z brzegu". Pozdrawiam, Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitka 10.10.2005 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Witam dzieki tak masz racje ja juz w internecie przeszukalam kilka firm alejednaknajlepiej bedzie tak jak mowisz pojechac osobiscie i dopasowac namacalnie powchodzic na schody i zobaczyc jakie beda w naszej sytuacji najlepsze jeszcze raz dziekuje i pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urszula Goliszewska 02.07.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Pierwszy raz słyszę, żeby przy dzieciach montowac schody kręcone. Zabierają mało miejsca i to jest chyba ich jedyna zaleta, niestety. Już lepiej trzy razy łamane, ale jednak schody tradycyjne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts