mitka 01.10.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 witam juz ostatnie moje pytanko:) kuchnia w nowym mieszkaniu jest w kolorze zielonym -co mi nie odpowiada za bardzo czy jest mozliwa zrobienia czegos z nimi ? nie wiem chcialabym uniknac calkowitej wymiany fronktow:) i pomyslammoze jest jakis sposob aby samemu to zmienic ja bardzo lubiesama robic rozne rzeczy i myslam ze moze istnieje jakis sposob na zmiane koloru dziekuje za pomocne rady i podsuniecie jakis pomyslów pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 05.10.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 mozesz nakleić okleinę samoprzylepną, ja zmieniłam w ten sposób zwykłe drzwi z szybą, że okleiłam je okleiną w kolorze drewna bukowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitka 09.10.2005 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Witam bardzo dziekuej za odpowiedz bede musiala zobaczyc jak to wyjdzie wiesz ja zastanawilam sie tez nad metoda decoupage tylkonei wiem czy to bedzie mozlwe na frontach i czy bede moglato zeszlifowac jakos ten kolor? bo takjakmowisz okleina bylaby tutaj chyab najlepszym i najszybszym rozwiazanie a taka okleine normalonie zakupie w sklepie z artykulami budowlanymi? i jezeli mialabys jeszcze informacje na temat czy takie fronty z kuchni -zabudowa mozna zeszlifowac kolor? czy moze istnieje jakas inna metoda zeby pozbyc sie dotychczasowego koloru z gory dziekuje za odp :)pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 10.10.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 ja kupiłam okleinę w sklepie z tapetami i art. biurowymi,ze ścieraniem i techniką decoupage nie miałam do czynienia niestety.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 10.10.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Za komunowego kryzysu moi rodzice oklejali fronty tapeta samoprzylepna i wyszlo super ladnie. Tylko ze to nie jest rozwiazanie na dlugie lata. Ale kilka lat obejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojave 19.10.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 zawsze też możesz te fronty pomalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitka 24.10.2005 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Witammialam tez taki pomysl a czy orientujesz sie czy mam najpierw scierac stara farbe czy polozyc bezposrednio na ta "stara" ?i czy potrzeban jest jakas specjalna farba?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojave 25.10.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 szafki przed malowanie trzeba zeszlifować - zmatowic aby nowa farba dobrze sie trzymala, wystarczy papierem sciernym, potem pomalować - ja polecam małym wałeczkiem, farba specjalną,(nie taką jak do ścian ), ale jak sie dokladnie nazywa to nie wiem,ja kiedys uzywałam takiej z dekorala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitka 25.10.2005 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Wielkie dziekuje za pomoc :)jak sie z tym uporam to dam znac:)-przeprowadzamy sie w grudniu iwtedy bede zaczynala wszelkie remonciki:) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts