aqep 02.10.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 ..musze napiasc, ze MURATOR to wielka jedna reklamowka, ktora w tresci ma pseudo porady sponsorowane pod dyktando reklam obok...badz zywcem zerzniete z forum...taka troche drozsza gazetka jaka wrzucaja pod wycieraczke i do skrzynek na listy...taki sa moje odczucia po wzieciu na weekend od zaprzyjaznienego kiosku MURATORA do domku...powinna byc za darmo tyle w niej reklam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 02.10.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 ..musze napiasc, ze MURATOR to wielka jedna reklamowka, ktora w tresci ma pseudo porady sponsorowane pod dyktando reklam obok...badz zywcem zerzniete z forum...taka troche drozsza gazetka jaka wrzucaja pod wycieraczke i do skrzynek na listy...taki sa moje odczucia po wzieciu na weekend od zaprzyjaznienego kiosku MURATORA do domku...powinna byc za darmo tyle w niej reklam... to Ty oszczędny jesteś, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqep 09.10.2005 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 ..musze napiasc, ze MURATOR to wielka jedna reklamowka, ktora w tresci ma pseudo porady sponsorowane pod dyktando reklam obok...badz zywcem zerzniete z forum...taka troche drozsza gazetka jaka wrzucaja pod wycieraczke i do skrzynek na listy...taki sa moje odczucia po wzieciu na weekend od zaprzyjaznienego kiosku MURATORA do domku...powinna byc za darmo tyle w niej reklam... to Ty oszczędny jesteś, nie? ja stwierdzam fakt...zobacz na ktorej stronie zaczyna sie 1 artykul o tematyce z branzy a ile wczesniej jest samych reklam...zamiast spisu tresci szybciej w oko wpada spis reklamodawcow....nigdzie nie napisalem, ze nie zaplacilem....ale pewnie Ty masz prenumarate i chcesz wyjsc z twarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plask 11.10.2005 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Jak to nie napisales, ze nie zaplaciles. Napisales ze wziales na weekend od zaprzyjazionego kiosku, czyli nie kupiles. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqep 15.10.2005 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 a czesciej mowisz wziac na raty czy kupic na raty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 16.10.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Argumentacja ze smutną lidką jest ciężka - wiem coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plask 17.10.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 a czesciej mowisz wziac na raty czy kupic na raty?? wziales muratora na raty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 19.11.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Może dodawali jako wrzutkę do Super Expresu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 19.11.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 Ale tylko na weekend. Po weekendzie Murator ulega samozniszczeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts