Kier 16.12.2002 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 Okazało sie, iż faktycznie zbiliżona treść mojego wątku, z bardzo cennymi merytorycznie uwagami była w forum PROJEKTY, nie było moim zamiarem wywoływanie takiego zamieszania które to w niewielkim stopniu powstało. Jak wcześniej nadmieniłem jestem na etapie rozważań i podejmowania decyzji co do funkcjonalności, wyglądu, sposobu budowy i napewno uzyskania w dalszym etapie środków na realizajcę ów zamiarów, wieć czytam to co mi się nawinie i widocznie nie zajrzałem do tego Forum- jeszcze raz dziekuje i przepraszam Jak sie okazało ADMIN nie zagrzmiał ale czuwa :smile: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kier 16.12.2002 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 Qrna zamiast odpowiedzieć w starym watku założyłem nowy- wybaczcie:smile: "ale tych przycisków tyle że każdy moze sie pomylić..." ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts