Gość 02.10.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Moze mi pomozecie..... Gdzie w dobrych cenach w Warszawie bede mogla kupic grzejniki lazienkowe Vasco i Arbonia??? Na razie znalazlam sklepy w Poznaniu, w Gliwicach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 02.10.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 w Buderusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.10.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Dzieki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.10.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Moze ktos ma jeszcze jakis pomysl????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 07.10.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Ja kupiłem w Saniterze na Kłobuckiej.Grzejnik Karotherm Arbonii(taka piękna kratka) kupiłem bodaj za 1200zł.Zamiast 2700-2800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.10.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Wlasnie Karothermu szukam - DZIEKI!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 07.10.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Weź tylko poprawkę na sprzedawcę-Roberta S.Kiepsko wychowany,niesłowny i wkurzający gość.Warszawski oddział Sanitera na Kłobuckiej kiepsko stoi finansowo-uważaj przy zaliczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.10.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Weź tylko poprawkę na sprzedawcę-Roberta S. Kiepsko wychowany,niesłowny i wkurzający gość. Warszawski oddział Sanitera na Kłobuckiej kiepsko stoi finansowo-uważaj przy zaliczkach. Ja juz biore poprawke na cale budownictwo. A na pana R. bede uwazac... Na razie przeraza mnie okres oczekiwania. Od 4 do 6 tygodni. Tez czekales tak dlugo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 07.10.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Dwa razy dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekaqua 07.10.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Moze mi pomozecie..... Gdzie w dobrych cenach w Warszawie bede mogla kupic grzejniki lazienkowe Vasco i Arbonia??? Na razie znalazlam sklepy w Poznaniu, w Gliwicach.... moge ci kupić i wysłać mieszkam blisko producenta i mam spory rabat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Dwa razy dłużej. Taaaa..... Budowanie zdecydowanie uczy nas cierpliwosci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Moze mi pomozecie..... Gdzie w dobrych cenach w Warszawie bede mogla kupic grzejniki lazienkowe Vasco i Arbonia??? Na razie znalazlam sklepy w Poznaniu, w Gliwicach.... moge ci kupić i wysłać mieszkam blisko producenta i mam spory rabat Bardzo chetnie. A o jakich rabatach mowimy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts