mijka 02.10.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Chcę przesunąć grzejnik spod okna na ścianę obok by móc stworzyć ciąg pracy w literę L. On upiera się, że tak sie nie robi i chce mieć meble na 2 równoległych ścianach. Wg niego tak bedzie dobrze i optymalnie. Ciekawe tylko dla kogo?? Uparł się i z tego co widzę jego rodzice mają w tym udział, bo "nikt" tak przecież nie ma.. Jak mam go przekonać, że tak bedzie dobrze i że zyskujemy miejsce na stół. A może ja się mylę?? Jaka musi być minimalna odległość od parapetu do kafli na ziemii by móc w tym ciągu stawiać szafki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.10.2005 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Miejsce pod oknem to najlepsze miejsce na grzejnik. Po prostu okno jest najchłodniejszą częścią ściany i tam powinno się znaleźć źródło ciepła. Domyślam się, że chodzi Ci o szafki kuchenne, czy tak? U mnie szafki mają wysokość ok. 85 cm (typowe), a parapety są na wysokości ok. 120 cm od podłogi. Można by pójść na kompromis i zainstalować grzejniki o wysokości 30 cm (chyba są takie) między szafkami a parapetem. Pozdrawiam i życzę udanych negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts