aleksik 02.10.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Czy można tynkować sylikaty tradycyjnym tynkiem cementowo-wapiennym? Pytam, gdyż nie wiem czym otynkować pomieszczenioe gospodarcze i łazienkę. A dlatego, że gdy murowałem ściankę z sylikatów na zaprawie tradycyjnej - nie związało zbyt dobrze - beton z sylikatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buczek 02.10.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Zadzwon na infolinię xella to ci doradzą. Ja dzwoniłem i zalecali. Nawet mają taki gotowy tynk gotowy i i co ciekawe niedrogi - 85 gr za kg. ps. uzwyalem kleju a nie zaprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 02.10.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Czy można tynkować sylikaty tradycyjnym tynkiem cementowo-wapiennym? Pytam, gdyż nie wiem czym otynkować pomieszczenioe gospodarcze i łazienkę. A dlatego, że gdy murowałem ściankę z sylikatów na zaprawie tradycyjnej - nie związało zbyt dobrze - beton z sylikatem. Co to znaczy, że nie związało zbyt dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szaruś 03.10.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Ja mam zwykły tynk cem-wap. Na początlu dlai trochę za dużo wapna, to popękał, ale potem było OK. Kładli jakieś miesiąc temu, jak na razie wszystko OK. Robili "szprycę", potem tynk, a potem zacierali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksik 03.10.2005 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 niezbyt dobrze tzn. zaprawa była głucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts