Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wata mineralna czy wata szklana

Recommended Posts

Nie martw sie mnie tez tak kiedys zalatwiono. Nie ktorym sie wydaje ze pozjadali wszystkie rozumy i nie wiedza co faktycznie znaczy forum. Oczywiscie tych "madrali" jest tylko garstka, ciekawe czy oni tak szperaja w tych tonach wiwdomosci. Jeszce pare razy odwiedzisz forum i zrozumiesz kto udziela dobrych rad.

Ryszard masz racje - ale Forum udziela informacji szczatkowych, ktore dadza Ci dopiero jakis wiekszy obraz po przeczytaniu wiekszej ilosci wiadomosci. Jesli jestes dlugo na Forum pytania banalne z gatunku "co jest lepsze" powtarzaja sie. Ile razy mozna na nie pisac. Po to jest funkcja wyszukiwania aby rozmowy szly do przodu a nie w kolko "krecily sie" wokol tych samych problemow poniewaz ktos nowy dolaczyl do Forum.

Nie jest moim zamiarem obrazanie kogokolwiek i jesli Cie urazilem to oficjalnie przepraszam, a glowy pod klawiature nie bede chowal.

Charakter ma sie taki a nie inny i trzeba sie z nim meczyc :wink:.

Ryszard,

czytaja czytają... swego czasu pprzejżałem wszytskie tematy wątków w "Wymianie Doświadczeń" a było tego pomad 50 stron czytając te wątki, które mnie zaciekawiły.

I naprawdę jest duuuużo ciekawych informacji.

Widzę, że moja wypowiedź nie została odebrana tak jak chciałem... (nie pierwszy raz.. :smile: ).

Chodziło mi raczej o to, że jeśłi ktoś ma pewne przemyślenia i doświadczenia z wełną taką czy inną (albo w innym temacie) to dzieli się nimi na Forum. Dzieli się raz (na jakimś wątku), drugi (na innym), trzeci (na jeszcze innym),... i już.

Skoro już napisał trzy razy to raczej mu się nie chce pisać po raz kolejny. Chyba ludzkie ?

Oczywiście, że łatwiej i szybciej jest zadać to samo pytanie ale trzeba mieć świadomość, że nie wszytskim będzie się chciało po raz kolejny o tym pisać.