sympatiaga 16.12.2002 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 interesuje mnie jakie panują opinie na temat materiałów używanych do ocieplania dachów. Czego lepiej używać waty mineralnej czy szklanej np.Rockwola czy Isovera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 16.12.2002 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 Może to nie do końca ładnie z mojej strony ale na tym Forum są TONY informacji na Twoje pytanie. Nie ma prostej odpowiedzi i musisz raczej zadać sobie troszkę trudu, poszperać i poczytać. A potem pochwal się swoim wyborem i uzasadniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.12.2002 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 Sympatiaga rzeczywiście postąpiłeś nietaktownie zadając pytanie na forum dyskusyjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 16.12.2002 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 Nie wiem czy tony, dużo dyskusji wełna/styropian, ale mineralna/szklana.. czy owcza.. raczej mniej... szukać gdzieś tam sprzed xxx miesięcy też niełatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sympatiaga 16.12.2002 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 To moje pierwsze wystąpienie, dzięki za uwagi. Może rzeczywiście słabo sprawdziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYSZARD 17.12.2002 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Nie martw sie mnie tez tak kiedys zalatwiono. Nie ktorym sie wydaje ze pozjadali wszystkie rozumy i nie wiedza co faktycznie znaczy forum. Oczywiscie tych "madrali" jest tylko garstka, ciekawe czy oni tak szperaja w tych tonach wiwdomosci. Jeszce pare razy odwiedzisz forum i zrozumiesz kto udziela dobrych rad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszos 17.12.2002 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 A ja odpowiem z przyjemnością ( o ile potrafię) Gdzieś czytałem że wełna szklana ma w stosunku do grubości niewiele lepsze parametry izolacyjne od wełny mineralnej. PZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 17.12.2002 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Ryszard masz racje - ale Forum udziela informacji szczatkowych, ktore dadza Ci dopiero jakis wiekszy obraz po przeczytaniu wiekszej ilosci wiadomosci. Jesli jestes dlugo na Forum pytania banalne z gatunku "co jest lepsze" powtarzaja sie. Ile razy mozna na nie pisac. Po to jest funkcja wyszukiwania aby rozmowy szly do przodu a nie w kolko "krecily sie" wokol tych samych problemow poniewaz ktos nowy dolaczyl do Forum. Nie jest moim zamiarem obrazanie kogokolwiek i jesli Cie urazilem to oficjalnie przepraszam, a glowy pod klawiature nie bede chowal. Charakter ma sie taki a nie inny i trzeba sie z nim meczyc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 17.12.2002 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Ryszard, czytaja czytają... swego czasu pprzejżałem wszytskie tematy wątków w "Wymianie Doświadczeń" a było tego pomad 50 stron czytając te wątki, które mnie zaciekawiły. I naprawdę jest duuuużo ciekawych informacji. Widzę, że moja wypowiedź nie została odebrana tak jak chciałem... (nie pierwszy raz.. ). Chodziło mi raczej o to, że jeśłi ktoś ma pewne przemyślenia i doświadczenia z wełną taką czy inną (albo w innym temacie) to dzieli się nimi na Forum. Dzieli się raz (na jakimś wątku), drugi (na innym), trzeci (na jeszcze innym),... i już. Skoro już napisał trzy razy to raczej mu się nie chce pisać po raz kolejny. Chyba ludzkie ? Oczywiście, że łatwiej i szybciej jest zadać to samo pytanie ale trzeba mieć świadomość, że nie wszytskim będzie się chciało po raz kolejny o tym pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 18.12.2002 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2002 ja dodalbym pytanie:czy twarda (w plasterkach) czy miekka (w walkach)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts