Gość 16.12.2002 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2002 Ciekaw jestem opini forumowiczów-uzytkowników okien firmy THERMOPLAST.Cena tych okien w profilu BARON jest standartowo wyższa od okien konkurencji(czterokomorowe).czekam na wasze za i przeciw.Jestem na etapie wyboru okien.Wiem jedno ,że będą to okna PCV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w_dlugi 17.12.2002 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Nie wiem jak z użytkowaniem, ale jeżeli chodzi o kupowanie to daleko od nich. Poza tym w ceie barona kupisz pięciokomorowego Slamandra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek r 17.12.2002 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 zgadzam się z przedmówcą w 100%.jako argument podam, że nie można zrobić profila czterokomorowego w taki sposób jak to uczynił termoplast. komora, zgodnie z PN EN, jest traktowana jako przegroda izolacyjna w momencie gdy jej szerokość jest większa niż 5 mm. w tym wypadku komory mają na pewno mniejszy wymiar. proponuję się zastanowić.a ponadto BĄDŹMY PTRIOTAMI. Zyski za okna z Termoplastu wyjdą z Polski, a jak okna zakupimy w rodzimej firmie to przyczynią sie do dalszego rozwoju naszego kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 17.12.2002 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Mam okna Termoplast od lat, ale nie Baron (takich jeszcze nie było). Nie mam żadnych zastrzeżeń, ale to był okres, kiedy nie było takiej konkurencji - zarówno cenowej, jak jakościowej. Teraz bym się zastanowił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plonskij 17.12.2002 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 , , THERMOPLAST w tym BARON tłoczony jest w Polsce z polskich surowców na polskim prądzie przez polskich robotników. SALAMANDER tłoczony jest w Niemczech na niemieckich surowcach i niemieckim prądzie przez niemieckich robotników. Tak więc co jest bardziej "patriotyczne". BARON ma właściwe komory - jest poszerzony w stosunku do profilu standardowego. Pięciokomorowy SALAMANDER może jest i dobry [jest dobry] ale nie ma aprobaty a BARON ma!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 19.12.2002 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2002 łeeee ale nudy znów o oknach i pierdoły pociskacie... milego czwartku życzęsnow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts