mario_pab 03.10.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Mam możliwość kupienia po niższej cenie papę dachową (ktoś miał deskować pod dachówkę, a daje folie). Chciałbym jednak wykorzystać tę papę nie na dach, a jako izolację poziomą kładzioną na chudziak. Moje pytanie brzmi: CZY PAPA DACHOWA NADAJE SIĘ DO IZOLACJI POZIOMEJ? Dodam jeszcze, że na papę zamierzam dać folię, następnie styropian i wylewkę. Pod ścianami mam daną papę izolacyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pab 03.10.2005 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Nikt nie może mi nic poradzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prem 03.10.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Teoretycznie nadaje się. Zastanów się jednak nad tym, że papa WK (wierzchniego krycia) ma posypkę z drobnych kamyczków. Jeśli dasz na to folię, to czy folia wytrzyma ostre krawedzie tych kamyczków?? El pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anpi 03.10.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Teoretycznie nadaje się. Zastanów się jednak nad tym, że papa WK (wierzchniego krycia) ma posypkę z drobnych kamyczków. Jeśli dasz na to folię, to czy folia wytrzyma ostre krawedzie tych kamyczków?? El pozdro Na pewno się przetrze. Ale może dać posypką do dołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts