Jerzysio 24.02.2006 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Teska ...no właśnie ! Konkurs był o DATĘ a wyszedł spór o to KTO napisał ! Nie rozumiem tego J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.02.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Teska ...no właśnie ! Konkurs był o DATĘ a wyszedł spór o to KTO napisał ! Nie rozumiem tego J kto chce ten widzi tu jakąś aferę, ja nie widzę żadnej, a jedynie probę wyjaśnienia sytuacji, gdzie wystepują rozbieżności między stanem licznika na stronie głownej, a bazą forum. Gdyby stytuacja rozwinęła się tak że milion padłby np. o godz. 22 (wg stanu na stronie), a w bazie został odnotowany np. o 7 rano dnia następnego to ciekawe czy też byś uważał że nie ma sprawy, jeśli byłby by dwie różne daty. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 24.02.2006 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 ...cały czas powtarzam, żeby nie puszczać Admina na narty w ważnych chwilach, bo mu znowu pani sprzątajaca bałaganu narobi J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.02.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2006 Teska ...no właśnie ! Konkurs był o DATĘ a wyszedł spór o to KTO napisał ! Nie rozumiem tego J kto chce ten widzi tu jakąś aferę, ja nie widzę żadnej, a jedynie probę wyjaśnienia sytuacji, gdzie wystepują rozbieżności między stanem licznika na stronie głownej, a bazą forum. Gdyby stytuacja rozwinęła się tak że milion padłby np. o godz. 22 (wg stanu na stronie), a w bazie został odnotowany np. o 7 rano dnia następnego to ciekawe czy też byś uważał że nie ma sprawy, jeśli byłby by dwie różne daty. pozdrawiam m. przeciez to zabawa jest.....a nie tam pilnowac bazy, stany licznika.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.03.2006 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 aaaaaaaazatembawmysię J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 16.03.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 A oto nasze nagrody - prosimy wspaniałych sekretarzy konkursu o "dopasowanie" zwycięzców: I MIEJSCE: Dzwonek domowy, który wydaje ponad 20 dźwięków, od śpiewu ptaków, szczekania psa po odgłosy z serii karabinu maszynowego. II MIEJSCE: Nagroda książkowa III MIEJSCE: Nagroda książkowa 7 WYRÓŻNIEŃ: dla 7 kolejnych osób, które wytypowały najbliżej właściwej daty. DODATKOWE WYRÓŻNIENIE: dla autora milionowego postu. KUBKI: Dla "sekretarzy", którzy przygotowali zestawienia. Gratulujemy wszystkim zwycięzcom! Dostalam, hurrra!!!!. http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a080.gif To piekny album o roslinach ogrodowych i nie tylko. Bardzo dziekuje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 16.03.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 Dostalam, hurrra!!!!. http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a080.gif To piekny album o roslinach ogrodowych i nie tylko. Bardzo dziekuje !!! To, super. Ja ciągle czekam. http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/f015.gif Ale jest dla mnie nadzieja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 16.03.2006 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 ...masz po prostu dalej J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bosia 16.03.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2006 ...masz po prostu dalej Ji pod gorke (Zielona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 18.03.2006 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 ... na śliskim .... J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 18.03.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2006 Myśleliśmy o rozdaniu nagród na Spotkaniu Forum. To nie był pomysł do zrealizowania, więc wysłaliśmy nagrody pocztą. Już więc są w drodze, a może i nagrody trafiły w ręce zwycięzców. Pozdrawiamy i gratulujemy raz jeszcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.03.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Do nas doszło w piątek Ślicznie dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 21.03.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 http://www.cosgan.de/images/smilie/verschiedene/f025.gif Dostałem wczoraj przesyłkę. Rzeczywiście nie dość, że pod górkę i na śliskim, to jeszcze pod wiatr. Dzwonek wzbudził zachwyt całej rodziny. Naszej Córci (dwa lata), szczególnie spodobały się głosy zwierząt. Redakcjo, wielkie dzięki. PS. Zastanawia mnie jedynie naklejka o treści: "Kakadu wersja przeznaczona do celów demonstracyjnych". Niby, komu mam demonstrować? Sąsiadom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 21.03.2006 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2006 ..uważaj z demonstracjami... pomyślą, że przeciw rządowi J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.03.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 ja tez wczoraj dostałam przesyłkę.... dzięki Radakcjo......super ksiażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 22.03.2006 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Teska.......jest !.................odfajowane J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.03.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Teska ....... jest ! ................. odfajowane J ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 23.03.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 Teska ....... jest ! ................. odfajowane J ??? Jerzysio sprawdza, czy nagrody dotarły do adresatów. Taka już rola kierownika zamieszania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 23.03.2006 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2006 ...nio, żeby potem nie było pretensji do pomysłodawcy J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.03.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Teska ....... jest ! ................. odfajowane J ??? Jerzysio sprawdza, czy nagrody dotarły do adresatów. Taka już rola kierownika zamieszania. ufffff..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts