Tomik_B 24.03.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 Teska ....... jest ! ................. odfajowane J ??? Jerzysio sprawdza, czy nagrody dotarły do adresatów. Taka już rola kierownika zamieszania. ufffff..... Ty się lepiej przyznaj, co sobie pomyślałaś. PS. Możesz zdradzić, jakim tytułem uraczyła Cię Redakcja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 24.03.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2006 No to i ja się melduję. Dzis odebrałam z poczty pakuneczek, w którym był kubeczek....... Bardzo dziękuję Redakcji, za zyczliwość i dobre chęci... Bowiem kubeczek dotarł ale w proszku nieomal Pracownicy PP chyba nim rzucali na trasie...... Ale co tam, wiosna idzie pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 25.03.2006 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 ..aaaajajjjajajaaaj Prośba do Redakcji - mam jakiś zaległy kubeczek u Was, to bardzo proszę o przesłanie do Dropsiakczka nowego, pliiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzz ! Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 25.03.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2006 ..aaaajajjjajajaaaj Prośba do Redakcji - mam jakiś zaległy kubeczek u Was, to bardzo proszę o przesłanie do Dropsiakczka nowego, pliiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzz ! Pozdro J Dzięki Jerzysio!!! Ale naprawdę nie trzeba. Taki juz pech pewnie, bo to nie pierwszy mój przypadek z pocztą, więc nawet mnie to /stan przesyłki/ nie dziwi. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 26.03.2006 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 .... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale może tom razom siem udaaaaaaaaaaa ??? J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 27.03.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Prosimy Dropsiaka o adres - a nowy kubeczek wyślemy natychmiast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 27.03.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Prosimy Dropsiaka o adres - a nowy kubeczek wyślemy natychmiast. To poprzedni kubeczek Redakcja wysłała na chybił trafił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 27.03.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Prosimy Dropsiaka o adres - a nowy kubeczek wyślemy natychmiast. To poprzedni kubeczek Redakcja wysłała na chybił trafił? no co Ty ! ....na stadion dzisieciolecia trafił ....przecie Redakcja nie ryba zyć z czegos musi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 27.03.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Adres mamy, ale dla pewności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 28.03.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Jako Sekretarzowi pozostaje mi miły obowiązek do spełnienia, oto lista szczęśliwców podpisana przesz Szefa Jerzysia 29.01 (6) - 7 wróżnienie Slaw 30.01 (5) - 4 wyróżnienie SławekD-żonka 01.02 (3) - 2 i 3 wyróżnienie Moniś i Selimm 02.02 (2) - 1 wyróżnienie SławekD 04.02 (0) - TOMIK_B 1 miejsce !!! 05.02 (1) - Bosia 2 miejsce 06.02 (2) - Teska 3 miejsce 10.02 (6) - 5 i 6 wyróżnienie Kroyena i Rafal9 Gratuluję No właśnie Selimm, coś nie przyznałeś się czy kubek dotarł. Pewnie, jako Ulubieniec Redakcji, nie masz ochoty ujawnić swoich danych adresowych? A może, dałeś ciche przyzwolenie na zagospodarowanie kubka: no co Ty ! ....na stadion dzisieciolecia trafił ....przecie Redakcja nie ryba zyć z czegos musi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 29.03.2006 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Selimm !Do tablicy !J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts