komar 03.10.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Pilnie potrzebuję wypozyczyć lub kupić uzywane stemple do budowy domu .Jestem z wielkopolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.10.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 I co ? psychologa do tego potrzebujesz ps. to nie ten dział ...tu sie leczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komar 03.10.2005 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 wiem juz napisałam gdzie indziej bo jestem nowa a leczyc tez sie pojawie bo niedługo zwariuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.10.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 poszukaj w ogloszeniach, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.10.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Seliś widzisz, że nowa kicia podpory potrzebuje, a tyś taki jamtellman. Zamiast służyć podporą, to tak z grubego koła. Byś się wstydził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.10.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 I co ? psychologa do tego potrzebujesz ps. to nie ten dział ...tu sie leczy Ale temacik możemy zgrabnie pociągnąć, jeśli tylko zachodzi taka potrzeba. Z tym, że efekt końcowy nieprzewidywalny całkiem jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.10.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 komaruś opisz bliżej objawy. Jak w reklamie Castoramy: "Panowie ci pomogą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.10.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 spoko Ona tu wroci ....czuje to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.10.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Skończy stan surowy, to przy wykończeniówce sięwykończy, a wtedy będziemy reanimować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 03.10.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Pilnie potrzebuję wypozyczyć lub kupić uzywane stemple do budowy domu .Jestem z wielkopolski Żarty żartami, zobacz w naszej grupie Gerion miał stęple na zbyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.10.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 nie doceniacie jej ....Ona wszedzie dała ogłoszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.10.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 nie doceniacie jej ....Ona wszedzie dała ogłoszenie Widocznie bardzo potrzebująca jest. I zdeterminowana. Trzeba kobietę zrozumieć, wesprzeć, podpowiedzieć jak sobie może z problemem poradzić, a nie... frustracją skończy się tylko, a prosta to droga do... no na oddział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komar 10.10.2005 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Wróciłam komarzyce zawsze wracaja hmm zamiast stempli widzę,że uzyskałam dobrą podporę psychiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.10.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Wróciłam komarzyce zawsze wracaja hmm zamiast stempli widzę,że uzyskałam dobrą podporę psychiczna Pamiętaj tylko, że nie wolno przerywać kuracji, grozi nawrotem z siłą wodospadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts