lidiasiem 03.10.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Kupiłam dom 100 m - szeregowy, chcialam go ładnie urządzić z pomocą architekta, podobają mi się wnętrza ze strony http://www.wnetrzadlakazdego.com.pl (a propos nie wiem jak zrobić link) Jako starych wyjadaczy chciałam się poradzić czy wnętrza w tym stylu w rzeczywistości nie są zbyt chłodne, zimne, nieprzytulne. Drugi problem to oczywiście cena, projekt wnętrz dla mojego domu z tej pracowni wyniósłby ok 10 000 zł (to dużo???) nie wspomnę już o realizacji tego projektu może znacie tańszego architekta jestem z Katowic. HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skobelka 30.12.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Jestem dekoratorką wnętrz i z miłą chęcia pomoge ci wyposarzyc dom. Wydaje mi sie że się dogadamy. jesli mogłabym ci cos zasugerować zastanów sie dokładnie w jakim stylu chcesz urzadzic mieszkanie. Styl nowoczesny jest teraz dość kosztowny bo jest na topie chodzi mi o meble i dodatki. Natomiast styl stary jest gardziej przytulny, elegancki i uwierz mi robi wrażenie. Nie koniecznie musimy urzadźić go z antycznych mebli obecnie sa takie zbliżone modele - damy sobie rade. Jest tylko jeden problem ja mieszkam w Tarnobrzegu i musiałabym ci przesyłać projekty na poczte, ale juz tak robiłam więc z mojej strony nie widze problemu. Mój numer widzisz więc jak bedziesz zainteresowana to odezwij się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts