agnes 17.12.2002 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 zastanawiam się czy kupić gotową obudowę do kminka czy zrobić we włąsnym zakresie. Z tego co się dowiadywałam obudowy kupne są b.drogie ,czy jest może ktoś na forum kto sam obudował kominek.(Chodzi mi o obudowę dużego wkłądu grzewczego wraz z instalacją) Prosiłabym o jakąś radę w tym zakresie:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 17.12.2002 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Przegladnij watki forumowe poniewaz temat byl poruszany.Jak masz troche wlasnych checi i umiejetnosci bez niczego zrobisz obudowe kominka, z instalacja troche gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 17.12.2002 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Wyobrażnię i fantazję mam niezłą to fakt ) Instalację i wkład grzewczy mam już zainstalowany ,chodzi mi o samą obudowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 17.12.2002 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Agnes w Muratorze był krok po kroku jak zrobić. W "Przewodniku Budowlanym" z tego roku było krok po kroku jak wykonać z klinkieru i kartongipsu obudowę do kominka. Musisz zajrzeć koniecznie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 17.12.2002 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 W numerach z pocztaku roku bylo tez "krok po kroku". Dasz rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 17.12.2002 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Dzięki serdeczne ,zajrzę ,a wjakim numerze jesli można.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 17.12.2002 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Sprawdzę w domciu i ci powiem. Wstyd przyznać, ale w Przewodniku budowlanym było to dużo bardziej szczegółowo opisane. Polecam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts