Ewa Śliwa 03.10.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 W kwietniu otrzymałam do podpisu umowę o przyłącza energetyczne do nowo wybudowanego domu do dnia Dzisiejszego umowa nie została podpisana przeze mnie z przyczyn finansowych (mam ją u siebie) warunki przyłącza określone są na 2 lata czyli do roku 2007.jakie konsekwencje grożą mi ze strony zakładu energetycznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona_b 06.10.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 jak ja dostałam umowę o przyłączenie prądu do działki to w umowie miałam napisane, że jest ona ważna 30 dni od dnia otrzymania. I nawet pani w ZE mi to potwierdziła, że ta "oferta" jest tyle faktycznie ważna, a jak nie podpiszę umowy w ciągu tych 30 dni to warunki umowy mogą ulec zmianie... pozdrawiam, Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts