RenatkaPetronek 03.10.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Mam dwie duże witryny 2.8 m szerokiex2.8 wysokie i chcę zamontować rolety zewnętrzne w skrzynkach RKS. Jakie mam możliwości usztywnienia górnej krawędzi okna? Myślałem o stalowym kątowniku 5x5 przytwierdzonym do ścian po bokach wnęki okiennej i przykręcić do niej okno, tylko jak potem wstawić listwy do klapy rewizyjnej i listwy uszczelniającej do pancerza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mh 03.10.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Jak będziesz zamawiał okna to powiedz, że masz RKSy i chcesz okna górą wzmocnione. Większość firm robi takie wzmocnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenatkaPetronek 03.10.2005 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 mh-dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 03.10.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 i realnie g.... Ci to da Dodanie dodatkowego wzmocnienia na gorze niewiele zmieni Takie to juz sa klopoty z RKS-ami Nie chce mi sie szukac ale temat byl walkowany, i na forum watkow jest co najmniej kilka, a Pawelko wie o RKS-ach wiecej niz nie jeden specjalista - zapytajcie o jego doswiadczenia w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mh 04.10.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Ja mam okno balkonowe 2,7m i RKSy i nie mam z nimi żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts