zaga 03.10.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Jestem z Wrocławia czy zna ktoś i mógłby polecić fachowca do odubowy kominków i podłączenia DGP , najlepiej w rozsądnej cenie.Dzięki! Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madagoral 03.10.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Też jestem z Wrocławia i tez mam ten sam problem.Może jednak ktoś nawet z okolic Wrocławia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PAJONK 03.10.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Kominki Czerwiński z KrakowskiejPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotofox 04.10.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Kominki Mikołajczyk na Bielanach w tym centrum handlowym naprzeciwko tesco.Ciekawe i niepowtarzalne wzornictwo,indywidualne projekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaga 05.10.2005 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Dzięki! madagoral dziś bede miala jeszcze namiary na czlowieka ktory robi obudowy niedrogo tylko jest poza Wrockiem.Byłam na Krakowskiej. Obudowy jak dla mnie za drogiei w mało rozsadnych cenach.Pozdrowienia! Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madagoral 07.10.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Do ZagaNajlepsze moim zdaniem salony kominkowe we Wrcławiu z rozsądnymi cenami są:Bielany (przed światłami po prawej stronie)Żmigrodzka (robią super kominki z kafli )Hauke BosakaNumerów nie pamiętam ale zrobie sobie chyba jakiś z kafli. A jaki wkład wybrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am00 07.10.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Gdzie na Żmigrodzkiej, bo mi się jakoś nie rzuciło w oczy, a mieszkam w pobliżu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gee 10.10.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 ...się podepnę pod wątek Mam możliwość kupna narożnej obudowy do kominka za ok 750zł - w porównaniu z tym, co zazwyczaj widziałem to wygląda to naprawdę okazyjnie (a akurat mam bardzo ograniczony budżet i każda złotówka się liczy) - czy faktycznie jest to taka okazja, czy też tańszym rozwiązaniem będzie obudowanie wkładu samodzielnie? I przy okazji - dobry fachowiec od odudów i DGP w Gorzowie Wlkp.? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madagoral 11.10.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Do ZagaNa Żmigrodzkiej zaraz za salonem Mitsubishi. W starym budynku bezpośrednio przy ulicy. Co prawda czekam na wycenę mojego kominka i nie mogę się doczekać ! Albo mają dużo roboty albo mnie w nosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaga 13.10.2005 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Bylam tam - trzeba ich pogonić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaga 13.10.2005 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Wybrałam norweski Dovre2100 - 11kW za 2930 zł. wolałam Jotula ale ceny sa dość wysokie a promocyjne wkłady nie pasowały mi.Nie chciałam jakiś "wynalazków" Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts