Lorena 03.10.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Kochani jak zaplanować i zrealizować? Mam w domu 8-letniego syna i cóż dużo mówić chciałabym mieć córkę, pomóżcie doradżcie. Pozdrawaiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzyzak1719499897 03.10.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Przede wszystkim to mężczyzna 'wybiera' czy będzie chłopak czy dziewczynka. Konkretnie możliwości są takie, że kobieta produkuje - nazwijmy to COŚ - tylko w jednej konfiguracji: X. Mężczyzna produkuje dwie konfiguracje: X i Y. Połączenie dwóch X-ów daje dziewczynkę, połączenie X i Y daje chłopca.Kobieta ma jedną komórkę jajową (przeważnie), mężczyzna wysyła wiele plemników z których część jest X, część jest Y. X jest powolny, ale żyje dłużej, Y jest szybki ale też szybko ginie. Sedno: - jeśli chcesz chłopczyka, to musicie się kochać w dzień jajeczkowania kobiety lub jakiś czas po nim - Y dotrze pierwszy i zapłodni - jeśli chcesz dziewczynkę musicie to zrobić sporo przed jajeczkowaniem - nie pamiętam ile żyją Y-ki, ale przewidywany moment zajścia (i tu nieocenione są różne badanie temp. pochwy) musi być zgrany ze śmiercią Y-ków, wtedy dotrą X i powinna być dziewczynka...Uffff.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 03.10.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 łomatko jakież to wszystko skomplikowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lorena 03.10.2005 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Muszę opracować plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 03.10.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Muszę opracować plan. Bez tego ani rusz! W tej sytuacji plan to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 03.10.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Tu jest kalendarz chiński a tu jest rozwinięcie myśli Krzyzaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.10.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 A ja w nieświadomości tyle lat żyłem. I jak się potem dziwić, że kobitki dłużej z emerytury korzystają, skoro już na starcie żyjemy krócej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
etrala 04.10.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Dam Ci lepszy sposób, sprawdzony, nie wiem jak to dziala ale działa, sprawdziłam wszystkich po kolei i sie zgadza. No to przejdźmy do sedna: 1. wiek w którym zachodzisz w ciażę - wiek w którym miałaś pierwszą miesiączkę. Od wyniku odejmujesz siódemki, (bo tyle podobno zyje hormon) a pozostałość to wiek twoich hormonów przykład: 28-15=13 13-7=6 moje hormony mają 6 lat 2. wiek twojego męża (tzn. ososby z którą jesteś w ciaży ) - wiek w którym stał się dojrzały ( ze względu na wielką trudność określenia takiego wieku u mężczyzn , przyjmuje się 18 lat) i odejmujemy siódemki jak przedtem przykład: 26-18=8 8-7=1 hormony mojego mają 1 roczek Oznacza to ze będzie córa, bo hormony moje są starsze, gdyby hormony męża były starsze byłby syn proste i skutevzne, chyba to opatentuje Policzcie czy Wam sie sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 04.10.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Zaczelam liczyc i zdechlam pod biurkiem ze smiechu! No i nie wiem! Ale cos ten moj maz musial zrobic dobrze, bo mamy parke! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.10.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Mi się zgadza, ale wyjdzie na to, że cobyśmy nie robili, to będą same dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lorena 04.10.2005 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 O rany czytam i czytam i staram się zrozumieć piszczcie dalej. Dzięki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 04.10.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Mi się zgadza, ale wyjdzie na to, że cobyśmy nie robili, to będą same dziewczyny to ciekawe, jak nam się chlopiec trafił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.10.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Podobno chłopcy "udają" się w wysokiej temperaturze powietrza, dziewczytnki - w chłodniejszej Także - po chłopaka na Kretę, po kobietę do Norwegii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.10.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Mi się zgadza, ale wyjdzie na to, że cobyśmy nie robili, to będą same dziewczyny to ciekawe, jak nam się chlopiec trafił Luka w teorii Licze na nią następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
etrala 04.10.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 chyba cos źle liczycie , gdy np wyjdzie wam tak: 30-14=16 16-7=9 to jeszcze nie koniec bo jeszcze sie da odjąć siódemkę , a więc: 9-7=2 i to jest wiek hormonu, dopóki sie da odejmować siódemki to je odejmujemy chyba to jasno mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.10.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 chyba cos źle liczycie , gdy np wyjdzie wam tak: 30-14=16 16-7=9 to jeszcze nie koniec bo jeszcze sie da odjąć siódemkę , a więc: 9-7=2 i to jest wiek hormonu, dopóki sie da odejmować siódemki to je odejmujemy chyba to jasno mówię To zmienia postać rzeczy teraz jest szansa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 04.10.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 a mnie wyszło dokładnie na odwrót... według wyliczeń Etrali miała być dziewczynka, urodził się Tadzio potem wg tych samych wyliczeń szanse miał tylko chłopczyk.... a wyszła Weronika czy to wyjątek potwierdzający regułę pozdrawiam, gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
etrala 04.10.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 No cóż, w skrajnych przypadkach, zawsze może wyjść coś innego, a nóż twój małżonek dojrzał wcześniej lub później, przez co zmienia się wiek jego hormonów a co za tym idzie pleć dziecka jakie spłodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lorena 04.10.2005 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 A ja chcę dziewczynkę, oczywiście chłopca też będę kochać ale nie chcę być jedyną kobietą w domu może kupię sobie suczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 04.10.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 No właśnie, cały problem w tych chłopach. Kiedy oni dojrzali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts