Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

CHŁOPCZYK CZY DZIEWCZYNKA

Lorena

Recommended Posts

Przede wszystkim to mężczyzna 'wybiera' czy będzie chłopak czy dziewczynka. Konkretnie możliwości są takie, że kobieta produkuje - nazwijmy to COŚ - tylko w jednej konfiguracji: X. Mężczyzna produkuje dwie konfiguracje: X i Y. Połączenie dwóch X-ów daje dziewczynkę, połączenie X i Y daje chłopca.

Kobieta ma jedną komórkę jajową (przeważnie), mężczyzna wysyła wiele plemników z których część jest X, część jest Y. X jest powolny, ale żyje dłużej, Y jest szybki ale też szybko ginie.

Sedno:

- jeśli chcesz chłopczyka, to musicie się kochać w dzień jajeczkowania kobiety lub jakiś czas po nim - Y dotrze pierwszy i zapłodni

- jeśli chcesz dziewczynkę musicie to zrobić sporo przed jajeczkowaniem - nie pamiętam ile żyją Y-ki, ale przewidywany moment zajścia (i tu nieocenione są różne badanie temp. pochwy) musi być zgrany ze śmiercią Y-ków, wtedy dotrą X i powinna być dziewczynka...

Uffff....

Dam Ci lepszy sposób, sprawdzony, nie wiem jak to dziala ale działa, sprawdziłam wszystkich po kolei i sie zgadza. No to przejdźmy do sedna:

1. wiek w którym zachodzisz w ciażę - wiek w którym miałaś pierwszą miesiączkę. Od wyniku odejmujesz siódemki, (bo tyle podobno zyje hormon) a pozostałość to wiek twoich hormonów

przykład:

28-15=13

13-7=6 moje hormony mają 6 lat

2. wiek twojego męża (tzn. ososby z którą jesteś w ciaży :) ) - wiek w którym stał się dojrzały ( ze względu na wielką trudność określenia takiego wieku u mężczyzn , przyjmuje się 18 lat) i odejmujemy siódemki jak przedtem

przykład:

26-18=8

8-7=1 hormony mojego mają 1 roczek

Oznacza to ze będzie córa, bo hormony moje są starsze, gdyby hormony męża były starsze byłby syn

proste i skutevzne, chyba to opatentuje

Policzcie czy Wam sie sprawdza :D

chyba cos źle liczycie ,

gdy np wyjdzie wam tak:

30-14=16

16-7=9

to jeszcze nie koniec bo jeszcze sie da odjąć siódemkę , a więc:

9-7=2

i to jest wiek hormonu,

dopóki sie da odejmować siódemki to je odejmujemy

chyba to jasno mówię :-?

To zmienia postać rzeczy :D teraz jest szansa :wink: :lol: