pete 03.10.2005 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 20 września nasza suczka Roksana w hodowli Optima-Box urodziła szczeniaczki. Są 4 żółte prześliczne pieski i 2 tak samo śliczne suczki. Wszystkie oczywiście mają rodowód. Poniżej zdjęcie czworga z rodzeństwa. Do odebrania będą na początku listopada. Boksery to cudowne psy rodzinne uwielbiające dzieci i zabawy. Więcej informacji na priv lub telefon kom. 692313328.http://foto.onet.pl/upload/29/98/_535771_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toudee 04.10.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Kurde dlaczego nie mieszkam blizej Was już planowałbym listopadowy wyjazd. zamierzam włąśnie kupiś boksera, ale dotarcie z Wielkopolski do Was to zbyt poważne problemy logistyczne , jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 04.10.2005 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Kurde dlaczego nie mieszkam blizej Was już planowałbym listopadowy wyjazd. zamierzam włąśnie kupiś boksera, ale dotarcie z Wielkopolski do Was to zbyt poważne problemy logistyczne , jak dla mnie. Możemy się spotkać w połowie drogi, np. w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toudee 07.10.2005 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Dziękuję bardzo za propozycję ale nie dam rady.W poniedziałek ma do mnie trafić sunia bokserka, która szuka domu, myślę, że już go znalazła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 16.10.2005 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Pieski w wieku 3,5 tygodnia można zobaczyć tu http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=44800&kat=9&grupa=&nxt=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
calibra2 22.11.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Polecam boksery. Mam dwie suczki. Sa bardzo pogodne, łatwe w utrzymaniu i bardzo lubia sie bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaz 25.11.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 ooo matko japy normalnie do calowania, sama slodycz. Ja przy nastepnym miocie pisze sie na sunie, teraz nie moge sobie pozwolic na takiego slodziaka, szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pete 26.11.2005 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 ooo matko japy normalnie do calowania, sama slodycz. Ja przy nastepnym miocie pisze sie na sunie, teraz nie moge sobie pozwolic na takiego slodziaka, szkoda Obydwie sunie są już w nowych domach. Pozostał jeden "chłopaczek" - AYGO. Następny miot to pewnie nie wcześniej niż za ok. 15 miesięcy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts