kodaka 03.10.2005 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Zadałem to pytanie w dziale Prawo i p..., ale nie otrzymałem odpowiedzi, może w tym dziale ktoś będzie wiedział??"Zamierzam postawić niewielki zadaszony składzik na drewno - ot coś w rodzaju altany. Czy jest określona odległość umiejscownienia takiego obiektu od granicy działki??? Mirek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodaka 04.10.2005 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Hmmm... nie bardzo rozumiem, czyżby nikt nie posiadał altany, lub przenośnego pomieszczenia gospodarczego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka 04.10.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 No, mnie to też interesuje.Wprawdzie, składzik już częściowo jest - 0,5 m od płotu.Tylko czy w razie czego "miły" sąsiad będzie miał podstawę do protestu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomik_B 04.10.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 No, mnie to też interesuje. Wprawdzie, składzik już częściowo jest - 0,5 m od płotu. Tylko czy w razie czego "miły" sąsiad będzie miał podstawę do protestu? Mój sąsiad postawił drewutnię około 0.5 m od granic działki (narożnik). Będę miłym sąsiadem i nie będę protestował. Drugim sąsiadem jest ZE (trafo). Ciekawe, czy trafo będzie protestowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts