Agnieszka-Kielce 03.10.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Udało mi sie zamieścić kika zdjęć, może kiedyś zrobie to bardziej profesionalnie. A takie zdjęcia na początek : http://foto.onet.pl/albumy/zdjecie.html?no=0&id=44297&k=5&q=Nasz%20DOMEK&nxt=0 PS. Nie wiem jak zrobić aby można wkleić ich więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 03.10.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 ładny domek, wykończony w środku? co to za projekt, chyba dość duży ten dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka-Kielce 03.10.2005 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Jeszcze w środku gołe tynki, Wymiary 13x11 (parter + poddasze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 04.10.2005 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Szkoda, ze te zdjecia robione w takich kiepskich warunkach oswietleniowych. Mozesz pokazac jakies jasniejsze? Domek zapowiada sie interesujaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Kamcia_ 04.10.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 rozjasnij troszke zdjecia albo lepiej zrob nowe..dzis jest ladny sloneczny dzien bynajmniej w południowej czesci Polski..domek zapowiada sie interesujaco, podobaja mi sie oknaczekam z niecierpliowscia na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka-Kielce 04.10.2005 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Oczywiście dodam nowe zdjęcia (obiecuje je w lepszej jakości). Tylko nie wiem jak to zrobić - wyskakuje mi info. przekroczony limit i aby dodać nowe nalezy usunąc wczesniejsze - dopiero są tam 4 szt - inni umieścili po 20 jak to zrobić aby można było zamieścić ich więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.10.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Agnieszko, żeby umieścić dużo zdjęć na Onecie musiałabyś je odpowiednio zmniejszyć. Niestety nie powiem Ci jak to zrobić, bo sama nie umiem, ale załóż sobie album na http://www.photosite.com . Tam można zamieścić chyba ze 150 zdjęć, bez cudowania i zmniejszania. Ten program jest po angielsku, ale myślę że dasz sobie radę. Jeśli nie, to daj znać, a Ci pomogę. Ładny masz dom i chętnie zobaczę więcej zdjęć, więc życzę Ci powodzenia z "photosite" i daj znac jak Ci idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Kamcia_ 04.10.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Agnieszko, nieograniczona ilość zdjęc mozesz umieścić na http://www.yahoo.com zupelnie free ) ja sama mam tam sporo albumów, polecam Ci gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 04.10.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Domek bardzo fajnie się zapowiada,proszę o więcej zdjęć i jakieś info o projekcie.Szkoda,ze zdjęcia takie ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka-Kielce 05.10.2005 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 dodam zdjecie okna w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.10.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 photosite chyba sam zmniejsza te zdjecia do odpowiedniego formatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dhr 06.10.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Domek zapowiada sie naprawde obiecujaco Czekam na wiecej zdjec (moze odrobinke jasniejszych ) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 09.10.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Ja również czekam z niecierpliwością, bo na aktualnych zdjęciach widać... niwiele, ale nawet teraz pewne jest, że warto zobaczyć więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka-Kielce 11.10.2005 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Projekt domu: FIRMA PROJEKTOWA ARCHETON z Krakowa, typ domu ZACISZE. Zdjecia nowe wkrotce dodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek i Norbi 03.12.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Agnieszko nie mogę się doczekać następnych zdjęć Jesteśmy na początku budowy - DWOREK 2 z Archetonu. Projekt bardzo podobny, poszerzony tylko o garaż, a nad salonem zamiast pokoi jest antresola. Na forum nie znalazłam narazie aby ktokolwiek budował coś podobnego. Zatem bardzo ciekawi mnie co u Ciebie! Pozdrawiam gorąco Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
do-la 05.12.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Agnieszko, gratuluję i strasznie Ci zazdroszczę ! Masz już za sobą sporo pracy przy budowie domku. Osobiście jestem na etapie załatwiania formalności związanych z zakupem działki i "namiętnie" poszukuję projektu! Oby się udało !! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka-Kielce 31.05.2006 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 zamieszczam nowe zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka-Kielce 05.09.2006 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 http://foto.onet.pl/mojalbum/mojalbum.html?r=0&id=52584 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts