Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Internet dla wszystkich

Gość

Recommended Posts

Waldemar Pawlak prezes Polskiego Stronnictwa Ludowego uważa, że jednym z pierwszych zadań nowego parlamentu, nowego rządu i nowego prezydenta powinno byc wprowadzenie w kraju i w każdej polskiej gminie bezpłatnego dostępu do internetu.

Kiedyś z pozytkiem Polskę elektryfikowano, dziś jeszcze z większymi korzyściami trzeba internetyzować - podkreśla lider Stronnictwa.

PSL opowiada się za bezpłatnym dostępem do internetu dla osób indywidualnych.

W gminach zarządzanych przez samorządowców z PSL juz jesienią będzie uruchamiany program "Internet dla każdego"

IDK

________

żródło - Wiadomości Wyborcze - Polskiego Stronnictwa Ludowego

moja gmina już to zrobiła

internet za darmo ma każdy kto jest mieszkańcem i płaci podatki ...

p.s.

są wyjatki - to np. niekorzystne połozenie budynku - kotlina, wąwóz, duże zadrzewienie przewyższające budynek itp.

pzdr

• Odpowiedzi 70
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

PSL mogłoby zacząć od zastanowienia się nad minimalizacją problemu głodnych dzieci i bezrobocia. Ale jak widzę posmakowanie "okna na świat" ludowcom pomieszało kolejnośc ważnych do załatwienia spraw.

PSL zaczeło od zastanowienia się ... w przeciwieństwie do Ciebie :lol: :lol: :lol:

masz tu program wyborczy PSL

http://www.psl.org.pl/tematy.php?from=3&count=6&art=999

szczególnie polecam Ci pkt 1

1.Wyrównywanie szans rozwojowych i troska o najsłabszych.

i pkt.3

3. Tworzenie nowych miejsc pracy, jasne reguły w gospodarce.

jak to sobie na spokojnie przetrawisz ... mozemy podyskutowac

problem głodnych dzieci i bezrobocia ...:p

pzdr

Fajny pomysł, ci co mają komputery to skorzystają. A ci co na polskiej wsi nie maja nic, nic dalej nie będą mieli :wink:

Majka ... na wsi odchodzi się juz od komputerów ... :(

komputer to przeżytek

mając zasieg anteny dookólnej - nowoczesna gospodyni na polskiej wsi :wink: bierze krowe na łańcuch ... laptopa pod pache ...

krowa sie pasie, a gospodyni klika na forum Muratora ...

:lol:

widzę, że wpadłam Ci w oko 8) :wink:

Obawiam się ,że nie tylko ty. To po prostu przykład " pozytywnej" kampanii wyborczej.A PSL zawsze chce tylko jakoś nigdy nie może :lol:

Co nie może? Już raz mogło.

Zreszta Pawlak jest the best! Zajebisty spot mieli, jak razem z Kalinowskim po polu łazili/ "Blisko ludzi", hehehe. Oj, oby nie za blisko mnie.

A rolnicy nie gęsi. Oni już na ludowcach się poznali. Teraz wolą głosować na Samoobronę i inne partie. A brzoza na to...

Nie demonizujcie z tym brakiem komputrrow na wsi. Teraz prawie kazdy dzieciak wymusza na rodzicach i w wiekszosci rodzin to ustrojstwo jest.

Ja nie potrzebuje darmowego, ale jedna z nielicznych rzeczy ktorej nie przewidzialem budujac sie na wsi to brak telefonu (stacjonarnego) i co za tym idzie i internetu ( radiowego tez niet, komorkowy tez ma niestabilny sygnal ). Jezeli PSL czy ktokolwiek inny pomoglby mi w zalozeniu w/w to moze liczyc na moja wdziecznosc.

A tak wogole to swietny pomysl. Jezeli juz ktos ma ten komputer to na wsi (gdzie jest wszystko daleko- zwlaszcza dla dzieciaka) jest kilkakrotnie bardziej przydatny niz w miescie (internet).

aprogram PSL? nie macie wazniejszych problemów?

skad takie pytanie?

program jest super , jak w socjalizmie

rodzielic wedlug tego programu nalezy wszystko co bogaci zarobia , pomiedzy biednych i potrzebujacych :)

czy to nie stary program ?jak za komuny?

i znowu bogatsi mają lepiej bo biednych na kompa niestety nie stać

kazdy jest biedny czy bogaty na wlasne zyczenie , zgodnie z wlasnymi potrzebami , czyli jak sobie poscielesz tak sie wyspisz

wszyscy mamy po 2 rece

pomoc nalezy sie tylko ludziom kalekim i starym , ktorzy za czasow komuny pracowali na swoje glodowe dzis czesto emerytury