miro9 17.12.2002 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Witam wszystkichPosiadam taki piec c.o. i mam drobne pytanie. Jego "komora spalania" nie jest zbyt imponująca, w związku z czym jednorazowy wsad węgla nie jest duży. Czy ktoś zna jakieś "domowe" sposoby na to, abym nie musiał w nocy wstawać i dorzucać opału do pieca?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.12.2002 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Tak, zleć te czynność tesciowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterg 17.12.2002 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Mam to samo i na razie tesciowa sprawdza sie znakomicie. Ale juz niedlugo bede mial piec na gaz (zreszta VITOGAS) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 17.12.2002 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Czytałem o piecach z "zasypem" czy podajnikiem, co same mogą dozować opał. Czy sprawdziłeś u swojego producenta ? Może mają taką przystawkę ? Albo inny producent może dorobić do Twojego pieca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miro9 17.12.2002 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Dzięki za podpowiedzi. Na szczęście teściowa nie mieszka ze mną. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 17.12.2002 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 No cóż... zdrową zasadą jest, że teściowa winna mieszkać w takiej odległości by zawsze opłacało się podrzucić do niej dziecko a jednocześnie sama nie mogła wpaść w kapciach do córki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts