pablo34 04.10.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 Proszę o pomoc w tym temacie i udzielenie kilku rad co można samemu zrobic i od czego zacząć. ( Mam domek z lat 30-tych i trzeba trochę wyremontować , pokoje są beż wylanych podłóg - dechy, a w jednym jest wylany beton, instalacje co jest na ścianie i szpeci i kurzy, też trzeba by było wymienić i schować ją. Mam zamiar zrobić izolację pionową na wiosnę, nie wiem od czego zacząć pomocy!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 04.10.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 zaczac trzeba od izolacji. Pionowej i poziomej. Robiac pionowa, pamietaj, aby nie odkopywac calej sciany na raz !! tyko segmentami co 1m. Mozesz podkopacc od razu co 3 taki segment. Zasypujac dobrze zageszczaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts