pik33 17.12.2002 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Czy tylko Legalett?Czy istnieją technologie płyty fundamentowej bez agregatów grzewczych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 17.12.2002 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Jeśli myślisz tylko o funkcji "fundamentowej" to jest pełno tylko, że chyba nie mają nazwy własnej. To się nazywa monolityczna płyta fundamentowa (20cm zbojonego betonu). Niedawno taki fundament kładli u mnie pod blokiem pod pięciopiętrowy budynek wilefunkcyjny (tylko, że był grubszy niż 20cm... ) A jeśli chodzi ci o fundament, który grzeje... to ja o innym nie słyszałem. Chociaż łatwo sobie wyobrazić płytę fundamentową z zatopionym w niej albo drutem grzewczym albo rurkami do wodnego ogrzewania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 17.12.2002 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Właśnie chodziło mi o taki co to nie grzeje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 17.12.2002 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Właśnie chodziło mi o taki co to nie grzeje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts