sonar 30.10.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Rzeczywiście może być kłopot z wjazdem, muszę to sprawdzić na sucho Bardzo podoba mnie się ten projekt, trudno będzie z niego zrezygnować Jestem ''nastawiony'' na dom parterowy, ciężko będzie znaleźć coś interesującego. Jest mnóstwo projektów, ale jak trzeba wybrać konkretny, to niestety robi się kłopot. Podejrzewam, że coś o tym wiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 31.10.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Mimo trudności o których pisze piotrulex sądzę, że wjazd do garażu byłby możliwy z dłuższego boku działki jesli mowisz, ze bylby mozliwy to jedz sobie na łąkę, narusuj garaz, plot, sciane domu i wjedz do garazu. Jak juz uda ci sie wjechac to z niego wyjedz i napisz nam jak bylo nie sadz tylko sprawdz - na łące to nie bedzie bolało i nie stracisz znizek z AC papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonar 31.10.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 No właśnie napisałem wyżej, że muszę potrenować na sucho ( bez rysowania garażu na łące). Spróbuję na jakimś parkingu. Poza tym mam zamiar wjeżdżać do garażu z drogi położonej wzdłuż działki a nie powierzchni pomiędzy garażem i płotem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 31.10.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 No właśnie napisałem wyżej, że muszę potrenować na sucho ( bez rysowania garażu na łące). Spróbuję na jakimś parkingu. Poza tym mam zamiar wjeżdżać do garażu z drogi położonej wzdłuż działki a nie powierzchni pomiędzy garażem i płotem. Pozdrawiam. E -no to całkiem inna historia! Może faktycznie się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burifanek 28.01.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Projekt Salsa jest idealny na wąską działkę mają go Krajobrazy i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewaoli 14.02.2008 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 WITAM! Mam pytanie czy ktoś ma jakiś projekt na działkę o szer 12,64mxdł 31,27m. Tak by zachować odległości według określonych przepisów prawa budowlanego, czyli 3m od sąsiada bez otworów i 4 m od drogi.Może być indywidualny do podglądnięcia bo z gotowych nic nie znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szelma29 14.02.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 http://www.archon.pl/index.php?act=33&rodzaj=rzuty&sid=m47317c7b1aa3d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewaoli 14.02.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Dzięki ale ten się nie zmieści sam dom 6,60m+3m+4m=13,60m w zabudowie bliżniaczej owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Havena 14.02.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 A moze sprobuj napisac tu: http://www.embargo.com.pl/main.html?src=%2F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewaoli 15.02.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2008 Wielkie dzięki za tą stronę właśnie wysłałam zapytanie i czekam na propozycje,może coś zaproponują.Nawet nie wiedziałam,że jakieś 50km od mojej miejscowości mają swoją siedzibę.Jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewaoli 17.02.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Niestety na tej stronie też nic nie znalazłam.Ale za to znalałam projektanta który mi zaprojektuje domek który zmieści się na tą działkę.Nie będzie efektownego wyglądu z zewnątrz ale w środku myślę, że funkcjonalny.Jak mi się uda go umieścić na tej stronie to będziecie mogli zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewaoli 17.02.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Niestety nie potrafię dołączyć tych zdjęć na tą stronę. [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 17.02.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 chesz miec dom wolnostojacy o szerokosci 5 m?chyba tylko projekt indywidualnypamietaj, ze luksfery to nie okna i mozna dawac 3 m od granicy dzialki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawcio1972 29.02.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 witam ma działkę 11m na 100m,czy ktos budował już na takiej działce?Niewiem jak i co załatwiać,dodam że sąsiad zgadza się żebym postawił w granicy.Tylko niewiem czy spadek dachu mógłby być na jego stronę.Będę wdzięczny za jakieś rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 29.02.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 ten wątek czytałeś? http://forum.muratordom.pl/bardzo-waska-dzialka-jaki-wybraliscie-projekt,t109155.htm?highlight=w%B1ska%20dzia%B3ka na forum jest naprawde tak wiele wątków w których coś na bieżąco się dodaje że tylko czytać, myśleć, wyciągać samodzielnie wnioski i budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawcio1972 29.02.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Dzięki za odpowiedz,czytałem tam nie trafiłem na tak wąską jak moja.Niemam za bardzo czasu czytać/praca/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 29.02.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 czytanie tutaj to też praca... ale korzystaj z wzorców wyspiarskich co do "szerokości" domów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawcio1972 29.02.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Czyżbyś był kiedyś tutaj?Budowa tu jest łatwiejsza niema problemów z oknami czy dachem na stronę sąsiada.Może kiedyś unas tak będzie.Mam spoko architekta,myślę żeby jemu zapłacić,niech pozałatwia wszystko.Projekt też chyba on mi zrobi.Myślę że byłoby to dobre rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz Saczek 29.02.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Tak - byłem. Ale funkcjonalność tych wąskich domków nie przemawia do mnie. Chyba faktycznie tylko indywidualny będzie rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawcio1972 29.02.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2008 Zgodzę się z tobą dziwne mają rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts