Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Rzeczywiście może być kłopot z wjazdem, muszę to sprawdzić na sucho :)

Bardzo podoba mnie się ten projekt, trudno będzie z niego zrezygnować :cry:

Jestem ''nastawiony'' na dom parterowy, ciężko będzie znaleźć coś interesującego. Jest mnóstwo projektów, ale jak trzeba wybrać konkretny, to niestety robi się kłopot. Podejrzewam, że coś o tym wiecie 8)

• Odpowiedzi 435
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mimo trudności o których pisze piotrulex sądzę, że wjazd do garażu byłby możliwy z dłuższego boku działki

jesli mowisz, ze bylby mozliwy to jedz sobie na łąkę, narusuj garaz, plot, sciane domu i wjedz do garazu. Jak juz uda ci sie wjechac to z niego wyjedz i napisz nam jak bylo :evil:

nie sadz tylko sprawdz - na łące to nie bedzie bolało i nie stracisz znizek z AC

papa

No właśnie napisałem wyżej, że muszę potrenować na sucho ( bez rysowania garażu na łące). Spróbuję na jakimś parkingu. Poza tym mam zamiar wjeżdżać do garażu z drogi położonej wzdłuż działki a nie powierzchni pomiędzy garażem i płotem.

Pozdrawiam. :-?

E -no to całkiem inna historia! :) Może faktycznie się uda :wink:

• 2 months później...
  • 3 weeks później...

WITAM!

Mam pytanie czy ktoś ma jakiś projekt na działkę o szer 12,64mxdł 31,27m.

Tak by zachować odległości według określonych przepisów prawa budowlanego,

czyli 3m od sąsiada bez otworów i 4 m od drogi.Może być indywidualny do podglądnięcia bo z gotowych nic nie znalazłam. :(

Niestety na tej stronie też nic nie znalazłam.Ale za to znalałam projektanta który mi zaprojektuje domek który zmieści się na tą działkę.Nie będzie efektownego wyglądu z zewnątrz ale w środku myślę, że funkcjonalny.Jak mi się uda go umieścić na tej stronie to będziecie mogli zobaczyć. :)

• 2 weeks później...

ten wątek czytałeś?

http://forum.muratordom.pl/bardzo-waska-dzialka-jaki-wybraliscie-projekt,t109155.htm?highlight=w%B1ska%20dzia%B3ka

na forum jest naprawde tak wiele wątków w których coś na bieżąco się dodaje że tylko czytać, myśleć, wyciągać samodzielnie wnioski i budować ;-)