Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Na tej stronie znajdziesz domki odpowiednie dla twojej działki.

http://nowydom.onet.pl/wynik_wyszukiwania.html?send=1&slowa_kluczowe=&liczba_pokoi=-1&liczba_lazienek=-1&garaz_ile=-1&garaz1=0&szer_dzialki=18&kat_dachu=&wysokosc=&szerokosc=&dlugosc=&architekt=-1&biura=-1&szukaj=Szukaj

Może jednak w twoim przypadku lepiej zdecydować się na projekt indywidualny.

• Odpowiedzi 435
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dzieki :) chociaz tam na 18m i graz to wyswietlilo 0 domkow :wink:

waska dziakla waskiej nierowna, wiekszosc projektow na waska dzialke z garazem sprowadza sie do tego ze na szerokosc sa dosc spore np. ok 12-15 metrow a waskie na dlugosc np. 8 metrow, i liczy sobie taki domek 12x8 i jest na ta waska dzialeczke, jednak mnie obowiazuja odwrotne gabaryty :cry:

• 1 month później...
  • 4 weeks później...

To rzeczywiście "kicha", ale masz kilka rozwiazań.

Dogadaj się z sąsiadem który też pewnie ma 14,5 i zróbcie nowy podział

działek ( 29 x 52 ), jeśli sasiad nie chce, próbuj stawiać z sąsiadem bliźniak, może wtedy się zgodzi. Sprawdź w architekturze może dopuszczają jakieś odstępstwa ( czy masz Warunki ? ) ?

W ostateczności pozostaje Ci 7,5 m na zabudowę, ciężko ale chyba można

coś znaleźć gotowego w katalogach domów.

Pozdrawiam

J

Bardzo mi sie podoba :D dziekuje serdecznie!!! Dopiero zaczynam myslec o domku i jestem kompletnie zielona, nawet nie wiedzialam, ze jest forum muratora i ze otrzymam tu taka pomoc!! serdeczne dzieki. Wczoraj przegladalam mnostwo watkow, zeby dowiedziec sie od czego zaczac, ale po 2 godzinach rozbolala mnie glowa od nawalu informacji, wiec musze sobie ulozyc jakis system przeszukiwania. Pozdrawiam wszystkich :p