anstak 04.10.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2005 juz sama nie wiem..., podobaja mi sie dwa projekty muratora c110 i c112 http://www.projekty.murator.pl/projekt.htm?IdProjektuD=295&action=showProject http://www.projekty.murator.pl/projekt.htm?IdProjektuD=315&action=showProject Oby dwa maja podobny uklad i wyglad zewnetrzny i obydwa bardzo mi sie podobaja. C112 wydaje mi sie troche droższy w realizacji ale i tak na tle innych projektow nie bardzo drogi... mam dosc duza dzialke naroznikowa, wjazd albo od strony polnocnej albo zachodniej ktory projekt byscie wybrali? Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fprefect 05.10.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2005 Witam O C110 jest już parę wypowiedzi... warto poszukac tego tematu. A C112????... No cóż mnie osobiście... podpada pomieszczenie nr 1...ani to sień, piszą, że hall... Polskie przepisy mówią o potrzebie tzw wiatrołapu, tu go nie ma... można z tym życ...ale. Pokój dzienny... moim zdaniem ciut mało ustawny, bo jesli faktycznie stól będzie stał tak jak stoi to na kominek będziesz zerkac przez lornetke a telewizor przyjdzie podwiesic chyba nad stołem. kuchnia trochę mała, więc jeśli lubisz dużo gotowac będziesz miec problem;-) Na poddaszu własciwie nie ma o czym mówic, ale jak już się czepiam to sie przyczepie, drzwi do sypialń... warto by je poprzesuwac coby nie waliły o ściany. Aha i jeszcze - taras nad wykuszem w pokoju dziennym!!!! To newralgiczny moment w projekcie i potem w budowie i nawet jeśli w projekcie jest "rozwalony" należycie, majster na budowie może zrobic go po swoijemu i masz poważny problem "zaciekający" na całe życie Pozdrawiam p.s. aha C110 ma dodatkową powierzchnię nad garażem, z którą można "cos" zrobic... taka rezerwa na czarną godzinę.... ty chyba jego atut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts