joogjan 17.12.2002 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Zakończyłem etap budowy na stanie surowym otwartym.Jak zapewnie wielu z Was, mam teraz czas zimową porą, aby zastanowić sie co dalej i w jakiej kolejności.Jednym z pierwszych etapów będą OKNA.Widziałem u lokalnego producenta okna na profilu pięciokomorowym REHAU - Brillant( okucia schurring) .Wyglądają bardzo solidnie i atrakcyjnie.(cena jest równie atrakcyjna)Ciekaw jestem waszych opini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.12.2002 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Jeśli chodzi o firmę to jakość jest O.K. Ja coprawda użytkuję poprzednie typy, ale nie ma z nimi problemów. W jednym mieszkaniu ok 8 lat w drugim 3.Do domu wybrałem jednak okna z "fiberglass'u" myślę, że mają parę zalet więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 18.12.2002 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2002 Ja tez wybieralem okna ta jesienia (zeby kupic wiosna ) No i wybralem Rehau Brillant Design. Przyczyny byly: solidny profil, dobra cena, piec komor (mniejszy wspolczynnik), mozliwosc zastosowania pakietu o grubosci do 4 cm, mozliwosc zapelnienia profiliu stalowego pianka zmniejszajaca wspolczynnik, z okien z tego profilu dostalem najlepsze cenowo oferty, piekny wyglad (porownujac z innymi profilami). Na krotko byloby tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex 18.12.2002 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2002 Tez w lecie zamontowalismy te okna. Mamy jednak lepsze okucia, bo ROTO NT. Poszukaj lepiej producenta tych okien co ma te okucia. Okna sa super, uwagi jw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek r 18.12.2002 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2002 profil jakich wiele na rynku, a okucia też niczego sobie. ja proponuje zwrócić uwagę na inne szczegóły:1. jakość wykonania wyrobu2. jakość wykonania usługi3. znak budowlany 4. obsługę klientaabyś był zadowolony ze swego wyrobu zapytaj najbliższych sąsiadów o ich opinie na temat, nie okien, tylko producenta który je wykonywał. dobra rada, bo oni mają już doświadczenie.powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joogjan 18.12.2002 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2002 Dzieki za wasze uwagi i spostrzeżenia.Najprawdopodobnie wybiorę okna z tego włanie profilu.Wiele przemawia za nimi.joogjan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts